Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

Ontsluit jouw PowerFocus in een handomdraai

Waar je op focust krijg je meer van?

Stel je voelt je goed, maar toch op de één of andere manier heb je de neiging om vanzelf meer te focussen op de dingen die niet goed gaan. Het kan je een rotgevoel geven in je maag, je humeur ligt op min tien en je voelt je waardeloos en niet in staat om het te veranderen.

Wanneer je enkele negatieve ervaringen hebt meegemaakt in je leven (en wie heeft dat nou niet?) kan dat een aardige deuk opleveren in je zelfvertrouwen en zelfrespect. En als je dan een keer een ‘succesje’ hebt, denk je vaak iets als ‘het zal tijd worden’. Zo’n kort moment kan leuk zijn, maar het herstelt niet je gedeukte zelfvertrouwen.

De deuken die negatieve ervaringen je geven, lijken niet zo gemakkelijk te genezen na een enkel succes(je).

Toch is dit niet aangeboren. Niemand wordt geboren met de overtuiging ‘ik ben niet goed genoeg’. Negatieve ervaringen hakken er dus blijkbaar harder in dan je zou willen en vaak lijkt het daarna zo te blijven. Alsof je besmet geraakt bent met ‘niet succesvol zijn’.

Waar is jouw onbewuste focus op gericht?

Dus leren we onszelf steeds harder te bekritiseren. Deze zelfkritiek dreunt je zelfrespect vervolgens mijlenver de grond in. Je leert wel om dingen beter te doen elke volgende keer, maar tegelijkertijd heb je diep van binnen een ‘ik ben niet goed genoeg’-gevoel.

Dat diepe, bijna slapende gevoel, is het probleem!

Dit gevoel verraadt namelijk wat je onbewuste focus is. En deze focus draait 24 uur per dag door, 365 dagen per jaar.

En omdat je er zo aan gewend bent, voel je het niet eens meer als negatief. Sterker nog: je kunt je best goed voelen, zoals ik in het begin van deze blog al zei. Maar waar je op focust krijg je meer van. Zeker als deze focus constant aanwezig is vanuit je onbewuste programmering.

Het gevolg is dat je je doelen niet bereikt, je ongewenste situaties aantrekt en je steeds meer rottigheid op je pad tegen lijkt te komen. Uiteindelijk zit je met je handen in het haar en heb je geen idee wat je moet doen om het op te lossen.

Sommigen hebben financiële problemen, anderen hebben problemen met mensen. Weer anderen hebben issues op het werk of ruzie met familie. Of de problemen stapelen zich op in de relatiesfeer. Waar loop jij tegenaan dat je graag anders zou willen?

Programmering 180 graden omkeren

Stel je eens voor hoe je leven zou zijn als je deze ongewenste programmering in één klap 180 graden omkeert?

Op dat moment is er geen twijfel meer mogelijk. Je focus is vanaf dat moment gewijzigd in iets positiefs. Je ziet kansen en pakt ze. Je zegt ja tegen uitdagingen en je gaat als een speer achter je dromen aan. Het kan voelen als een complete herstart, omdat je die onbewuste beperkende programmering in één klap uit je systeem wist en vervangt door een onbewuste helpende programmering.

En stel je eens voor dat geen enkele situatie je zelfvertrouwen meer omver kan werpen. Wat zou je dan nu op dit moment doen?

Krijg wat je wilt door juiste focus

Heb je weleens gemerkt dat mensen met de juiste succes-focus altijd lijken te krijgen wat ze willen?

Hun vibratie is positief en komt van binnenuit. Vaak zonder het te weten focussen zij, 24/7, jaar in jaar uit, op succes. Dus logisch dat ze de goede dingen in het leven aantrekken!

De sessie PowerFocus helpt jou om dit óók te bereiken. Je oude ‘ik ben niet goed genoeg’-overtuiging wordt deskundig uit je systeem verwijderd, waardoor die innerlijke frisse herstart plaatsvindt. En dat is voor jou een briljant nieuw begin, waarbij de wegen naar grenzeloos succes ineens voor je open liggen.

Verander in slechts één week

Wanneer je de hypnosesessie enkele keren herhaalt, verdwijnen die oude beperkende gedachten vanzelf. Gedachten over waar je niet goed in zou zijn, wat je niet zou verdienen, wat je niet zou kunnen worden gewist. Maar wist je dat er een nóg snellere manier is om dit te realiseren? Door naar de multiliminal PowerFocus te luisteren!

Dit is een korte sessie die slechts 25 minuten duurt. Perfect voor als je het druk hebt. Luister een week lang elke dag in ieder geval één keer naar deze multiliminal en je zult versneld de enorme kracht van positieve focus in jezelf ontwaken.

Wat gebeurt er met je, als je naar deze sessie luistert?

  • je laat je niet meer afleiden van je doelen
  • je bijt je vast in dingen om ze af te maken
  • je wordt veel creatiever in het efficiënt bereiken van je doelen
  • je krijgt een super helder en laserscherp concentratievermogen
  • je negatieve en irrelevante gedachten verdwijnen
  • je geeft het allerbeste van jezelf
  • je krijgt een succes-aura, waarmee je positieve dingen in je leven toestaat en negatieve dingen blokkeert
  • je trekt succes aan en kunt genieten van een leven met meer voldoening

Uiteindelijk schiet je pijlsnel op je doelen af, waardoor je veel meer voldoening uit je leven haalt.
Kies de hypnosesessie of de multiliminal en doe deze zeer kleine investering in jezelf, waar je de rest van je leven enorm profijt van hebt.

Download deze sessie hier.

Copyright © 2006-2020 Trancewerk.nl

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

GRATIS SESSIE

TEST OF JE GESCHIKT BENT!

VOORDELEN

>
Geen producten

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 59,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.