Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

Word een geldmagneet

De dure decembermaand is alweer ruim twee weken achter de rug. Het is dan altijd fijn om wat extra geld te krijgen, of achter de hand te hebben. Maar helaas gaat dit niet zo makkelijk. Met een fulltime baan heb je natuurlijk geen zin en tijd om een extra baantje erbij te nemen. Helaas moeten wel weer alle rekeningen gewoon betaald worden en dat kan nog wel eens lastig zijn na zo’n dure maand.

Het kan sowieso lastig zijn om alle rekening te betalen vanwege het maandelijks inkomen. Alles wordt namelijk steeds duurder, maar de inkomens blijven steken. En dit zorgt voor stress.
Word een Geldmagneet - TrancewerkMisschien heb je geldproblemen, of geen geld voor de dingen die je graag doet of een schuld. Dit drukt een negatief stempel op het leven. Hoe meer geldzorgen, hoe minder leuk het leven is. En dat zou eigenlijk niet mogen. Naar mijn idee zou iedereen een leuk en gelukkig leven horen te hebben.
Helaas leven wij in een tijd waar geld daadwerkelijk nodig is om gelukkig te zijn. Althans, geen of te weinig geld hebben levert grote problemen op die je mét geld kunt voorkomen of oplossen. Dus in zekere zin kunnen we stellen dat geld weldegelijk een stukje innerlijke rust en een gelukkiger gevoel brengt.
Je hoeft niet veel geld te hebben om gelukkig te zijn, maar wel genoeg om alle rekeningen te kunnen betalen en ook nog wat leuke dingen te kunnen doen. Want dat is belangrijk. Multimiljonair hoef je niet te worden om gelukkig te zijn, maar hoe dan ook is het hebben van voldoende geld in onze samenleving wel belangrijk.

Hoe word ik een geldmagneet?

Word een Geldmagneet - TrancewerkEen extra baan hebben is vaak geen optie. Je kunt altijd nog proberen te sparen maar dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Voor velen is sparen niet eens een optie, omdat het geld vaak op gaat aan vaste lasten en boodschappen. Er is altijd nog de optie om een rijk persoon te trouwen, maar ja, hoe realistisch is dit en hoe gelukkig word je hier nu van?
Ook kun je proberen geld aan te trekken door te gaan beleggen in aandelen, maar dit kan erg risicovol zijn en dan bereik je vaak het tegenovergestelde: veel verlies, wat weer voor meer financiële zorgen en stress zorgt. Met geld op een spaarrekening verdien je ook bijna niks meer tegenwoordig en al met al wordt het steeds lastiger om op een risicoloze manier een echte geldmagneet te worden.
Het gevolg is dat als je niks doet, de geldproblemen zich onvermijdelijk opstapelen, waardoor je je steeds minder gelukkig voelt.
Lees hieronder verder hoe je toch een geldmagneet kunt worden met behulp van hypnose!
Kijk en luister verder, want ik ga je vertellen hoe je toch een geldmagneet kunt worden met behulp van hypnose!

Word een geldmagneet met hypnose!

Ik somde hierboven een aantal dingen op, waarmee je mogelijk geld zou kunnen verdienen, al zijn dit niet de meest eenvoudige manieren. Zelf kun je misschien ook wel wat bedenken, maar de meeste mensen hebben geen idee. En dat is dan ook meteen het probleem. Mensen weten gewoon niet wat ze moeten doen om meer geld aan te trekken.
Word een Geldmagneet - TrancewerkUiteraard zijn er ook mensen die wél weten wat ze moeten doen. Zij zijn diegenen die door het leven wandelen met een rijkelijk dik gevulde portemonnee. Zij kennen het fenomeen van ‘teveel maand aan het eind van je geld’ niet. Zij gaan vijf keer per jaar op vakantie en als ze iets leuks zien, kunnen ze het gewoon kopen.
Waar het om gaat is dat je met hypnose zeer snel extreem creatief kunt worden op het gebied van geld naar je toe trekken.
Met de hypnosesessie ‘Word een geldmagneet’ van Trancewerk, activeer je deze creativiteit en kun je een echte geldmagneet worden. Met deze sessie leer je dat het aantrekken van geld voorkomt uit je onbewuste geldprogrammering. Hoe jouw onderbewustzijn denkt over geld, bepaalt hoeveel je ervan hebt.
Het is jouw onderbewustzijn dat je helpt financiële rijkdom aan te trekken of juist af te stoten. En omdat het een onbewust proces is, heb je niet in de gaten dat dit gebeurt.
Word een geldmagneetDeze sessie helpt je bij het verbeteren van je onbewuste geldprogrammering. Hierdoor ga je onbewust automatisch meer geld aantrekken. Je krijgt ‘ineens’ geweldige ideeën, ingevingen en loopt ‘per ongeluk’ ineens tegen die mooie kansen aan.
Zijn dat echt dingen die ‘per ongeluk’ gaan? Nee, natuurlijk niet. Alleen eerst zag je die kansen gewoon niet, en na deze sessie ga je ze wél zien.
Hierdoor helpt deze sessie je geldproblemen verdwijnen en creëer je meer financiële ruimte door het onbewuste denkpatroon te veranderen. Je zult merken dat financiële problemen zullen verdwijnen en je uiteindelijk meer geld overhoudt.
Ja, je zult eindelijk ‘meer geld dan maand’, hebben, waardoor je eindelijk de dingen kunt gaan doen die je altijd al hebt willen doen. En je hoeft geen Einstein te zijn om te snappen dat je hierdoor je (financiële) stress enorm vermindert.
Klik hier om meer informatie te lezen en om de sessie ‘Word een geldmagneet’ te downloaden.

Copyright © 2006-2020 Trancewerk.nl

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

GRATIS SESSIE

TEST OF JE GESCHIKT BENT!

VOORDELEN

>
Geen producten

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 59,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.