Astraal Reizen

Astraal reizen: ontdek de verbluffende voordelen ervan

Astraal reizen, ook wel bekend als “uit je lichaam treden”, is een oude praktijk die steeds populairder wordt. Het gaat om het idee dat je een astraal lichaam hebt naast je fysieke lichaam en dat je dit astraal lichaam kunt gebruiken om op reis te gaan buiten je fysieke lichaam.

Geschiedenis en culturele achtergrond van astraal reizen

Astraal ReizenAstraal reizen is een praktijk die al duizenden jaren oud is en voorkomt in veel verschillende culturen over de hele wereld.

In oude beschavingen, zoals het oude Egypte en India, geloofden mensen in het bestaan van een astraal lichaam en praktiseerden ze het astrale reizen als een spirituele praktijk.

In deze culturen geloofden ze bijvoorbeeld dat astraal reizen hen kon helpen om in contact te komen met spirituele wezens of verloren zielen.

De praktijk van deze vorm van reizen kreeg in de 19e eeuw nieuwe impulsen door de populariteit van spiritisme en de occulte beweging.

Spiritisten en occultisten geloofden in het bestaan van een spirituele wereld en de mogelijkheid om met deze wereld in contact te komen door middel van astraal reizen. Dit resulteerde in veel onderzoek en ontwikkeling van methoden voor astraal reizen.

In de moderne tijd is deze vorm van reizen nog steeds een populaire praktijk, hoewel de aanpak en de methoden sterk zijn veranderd.

In plaats van een spiritueel pad, wordt het astrale reizen steeds vaker beschouwd als een tool voor persoonlijke groei en ontspanning.

Veel mensen beoefenen astraal reizen als een manier om nieuwe ervaringen op te doen en hun geest te verruimen, en er zijn veel verschillende methoden en technieken ontwikkeld om hen te helpen bij het bereiken van een astraal bewustzijn.

Welke voordelen heeft astraal reizen?

Astraal ReizenJe zult veel voordelen ervaren als je astraal reist, zowel op emotioneel als spiritueel niveau. Veel mensen die astraal gaan reizen, rapporteren een verhoogd gevoel van innerlijke rust en ontspanning.

Dit komt omdat ze tijdens het astrale reizen in staat zijn om zich te onttrekken aan de dagelijkse stress en drukte van het leven en zich te concentreren op hun innerlijke wereld.

Daarnaast biedt astraal reizen je ook veel inzichten en verdieping op emotioneel en spiritueel gebied. Je kunt nieuwe perspectieven op je leven en de wereld om je heen verkrijgen, en je kunt je bewust worden van je diepere emoties en spirituele verlangens.

Dit kan je helpen bij het vinden van meer betekenis en richting in je leven.

Waarom voelen mensen zich aangetrokken tot astraal reizen?

Veel mensen voelen zich aangetrokken tot astraal reizen vanwege de unieke ervaringen en inzichten die het biedt. Door astraal te reizen kun je ontdekken wat er in je innerlijke wereld aan de hand is en kun je je bewust worden van je diepere emoties en verlangens. Dit kan jou helpen om meer betekenis en richting in je leven te vinden.

Bovendien is astraal reizen ook een uitdagende en avontuurlijke activiteit die mensen aantrekt. Door astraal te reizen kun je de beperkingen van de fysieke wereld achter je laten en nieuwe werelden en dimensies verkennen.

Dit biedt je de mogelijkheid om nieuwe ervaringen op te doen en je blikveld te verruimen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen zich aangetrokken voelen tot astraal reizen.

De wetenschap achter astraal reizen

Astraal ReizenAstraal reizen werkt door je bewustzijn los te koppelen van je fysieke lichaam en het te verplaatsen naar een andere dimensie of realiteit.

Hierbij wordt aangenomen dat we allemaal een astraal lichaam hebben naast ons fysieke lichaam.

Dit astrale lichaam is niet fysiek, maar het bevat ons bewustzijn, emoties en gedachten. Tijdens het astrale reizen is het mogelijk om je bewustzijn te verplaatsen naar het astrale lichaam en op die manier nieuwe ervaringen op te doen en inzichten te verkrijgen.

Er is veel onderzoek gedaan naar astraal reizen en buitenlichamelijke ervaringen. Sommige studies suggereren dat het een echte ervaring is en dat het mogelijk is om informatie op te doen over andere dimensies of realiteiten.

Andere studies wijzen uit dat het een product is van onze verbeelding of ons onderbewustzijn.

Ondanks de verschillende perspectieven en conclusies, blijft astraal reizen een interessant onderwerp van onderzoek en discussie onder wetenschappers en spiritualisten.

Voor velen is astraal reizen een spirituele ervaring die hen helpt om meer verbinding te maken met hun innerlijke wereld en onderbewustzijn. Door astraal te reizen kun je inzicht verkrijgen in je diepere emoties, verlangens en overtuigingen.

Dit kan helpen om meer zelfkennis en zelfacceptatie te verkrijgen, wat op zijn beurt kan leiden tot meer innerlijke vrede en vervulling.

Sommigen geloven ook dat astraal reizen hen dichter bij een hoger bewustzijn en spirituele groei kan brengen. Hoe dan ook, astraal reizen blijft een boeiend en uitdagend onderwerp dat veel mensen aantrekt om op ontdekkingsreis te gaan.

Is astraal reizen veilig?

Als het gaat om astraal reizen, is het belangrijk om te weten dat het volledig veilig is. Er zijn nog nooit problemen gerapporteerd en de praktijk wordt al eeuwenlang beoefend zonder enige bekende nadelige gevolgen.

Het astraal lichaam is immers onafhankelijk van het fysieke lichaam en de astrale reis vindt plaats in een andere dimensie. Dit betekent dat er geen fysieke schade aan jou of je omgeving kan worden aangericht tijdens het astrale reizen.

Bovendien is het astraal lichaam ook beschermd door je eigen onderbewustzijn en zal het niet in gevaarlijke situaties terechtkomen.

Hoe voelt het als je astraal reist?

Astraal Reizen - Martijn
Martijn

Laten we het hebben over Martijn. Martijn was altijd nieuwsgierig naar de spirituele wereld en besloot om astraal te gaan reizen.

Hij voelde zich een beetje nerveus, maar ook opgewonden om deze nieuwe ervaring op te doen.

Toen hij begon met astraal reizen, was hij verrast door hoe vrij en opgewekt hij zich voelde.

Hij vloog door een prachtige, kleurrijke omgeving en voelde zich eindeloos vrij.

Hij had het gevoel dat hij alles kon zijn en alles kon doen wat hij maar wilde. Hij had ook contact met verschillende wezens en geesten die hem verder op zijn reis begeleidden.

Verder was hij verbaasd over hoe echt en intens alles aanvoelde tijdens zijn astrale reizen. Hij was blij verrast door de inzichten en verdieping die hij kreeg tijdens deze ervaring.

Hij kwam terug met een gevoel van rust en frisheid, en hij was blij dat hij deze bijzondere ervaring had opgedaan.

Conclusie

Astraal reizen is een unieke en waardevolle ervaring die je zowel op emotioneel als spiritueel niveau kan helpen groeien.

Dankzij de voordelen die het biedt, zoals het verkrijgen van nieuwe perspectieven, het bewustworden van je diepere emoties en verlangens, en het vinden van meer betekenis en richting in je leven, is het een activiteit die steeds meer mensen aanspreekt.

En het goede nieuws is, het is helemaal niet moeilijk om te doen. Met onze geavanceerde hypnosesessie “Astraal reizen” is het voor iedereen gemakkelijk om deze unieke ervaring voor zichzelf te ontdekken en te beleven.

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog aan je eigen astraal reisavontuur!

Klik hier voor meer info en directe download

Bron

Copyright © 2006-2024 Trancewerk.nl

Vond je dit interessant?

Deel dit op je socials!

Meld je aan voor onze gratis pushmeldingen

Meld je aan op onze nieuwsbrief en krijg een GRATIS sessie

0 0 stemmen
Beoordeel dit
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

0 Comments
Inline Reacties
Alle reacties zien

Diabetes genezen

Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier