Menu

Astraal reizen

Sommige mensen zeggen buitenlichamelijke ervaringen (OBE) te hebben gehad. Ze spreken ook wel van astraal reizen, waarbij ze buiten hun lichaam zweven en zichzelf van boven zien. Ook zijn er mensen die spontaan uit kunnen treden en dingen vanuit perspectieven hebben kunnen zien die ‘onmogelijk’ zijn.

Kinderen reizen vaker astraal dan volwassenen. Er wordt gezegd dat iedereen deze gave vanaf de geboorte bezit en als je deze gave in stand wilt houden je hem moet blijven beoefenen. Het is net als een spier. Als je deze nooit gebruikt, zal hij verslappen en op den duur niets meer doen. En dat terwijl astraal reizen een enorm fascinerend fenomeen is.

Met de hypnosesessie Astraal reizen train je deze ingebouwde gave opnieuw en activeer je je vermogen om los te komen van het fysieke lichaam en weer veilig terug te komen. Door deze sessie regelmatig te doen zul je steeds beter worden in het astraal reizen.

De sessie Astraal reizen neemt je bij de hand en wijst je de weg, waarna je uiteindelijk zelf zo vrij als een vogel bent en je zelfs zonder deze sessie het astrale pad kunt bereizen.

Met Astraal reizen ervaar je een ultieme vorm van vrijheid. Je reist buiten je lichaam, volledig los van fysieke beperkingen! Het is een fantastische buitenlichamelijke ervaring!

Download nu Astraal reizen en verken de mooiste plekken die voor het fysieke oog onbereikbaar zijn!

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Meerdere sessies = korting tot 35%
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

 49,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Astraal reizen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten