Kwantum Hoger Zelf

Jouw Kwantum Hoger Zelf, wat is het en wat kan het?

Wereldwijd zijn miljarden mensen ervan overtuigd dat er meer is tussen hemel en aarde. Dit kan bijvoorbeeld verklaren waarom er duizenden verschillende religies bestaan.

En net als veel anderen geloof ik zelf ook in het bestaan van de ‘spirit world’, oftewel de wereld van het hiernamaals. Ik denk dat veel van wat wij in onze levens ervaren, te verklaren valt vanuit de overtuiging dat er een ‘andere kant’ is, een geestenwereld. Maar niet iedereen is hier zo zeker van.

Vraag jij het je ook weleens af, hoe het nou eigenlijk zit? Of er leven na de dood is? Of er gidsen, engelen, geesten van overledenen zijn die zich bezighouden met ons mensen? En zo ja, wat doen die dan? Of, waar je ook vaak over hoort, je ‘Hoger Zelf’… bestaat dat echt of hebben wij mensen dat bedacht, omdat het makkelijk is om iets of iemand anders de schuld te kunnen geven als dingen misgaan?

Gelijksoortige ervaringen

Al geruime tijd kom ik steeds meer mensen tegen die, onafhankelijk van elkaar, gelijksoortige ervaringen delen. Cliënten die in een sessie naar een diep ontspannen staat gaan, waarbij de gedachten op nul staan, en waarin ze teruggaan naar het verleden. De details die ze vertellen verschillen van persoon tot persoon, maar op macro-niveau is het telkens hetzelfde soort verhaal.

En dit gaat veel verder dan wat je vaak hoort van mensen die een bijna-dood-ervaring hebben en vertellen over het ‘witte licht aan het eind van de tunnel’.

In de loop der tijd heb ik ontdekt dat jij als fysiek mens uit veel meer bestaat dan wat je met het blote oog, je bewustzijn en/of je onderbewustzijn kunt waarnemen. Ik help mensen al jarenlang met het doorgronden en herprogrammeren van hun onderbewustzijn en daar zijn enorm goede resultaten mee behaald.

Toch zijn er soms situaties die zelfs op deze manier niet verholpen kunnen worden. Cliënten lopen dan tegen een soort blokkade aan, die niet in het fysieke of mentale zit en waarbij de technieken die ik tot nu toe tot mijn beschikking had niet afdoende waren.

Langzaam maar zeker werd mij steeds duidelijker wát deze blokkade kan veroorzaken en waar deze zich bevindt.

Je Ziel of Hoger Zelf

Hoewel ik er al vaak over had gehoord en gelezen, ontdekte ik dat ieder mens inderdaad ook onderdeel is van een belangrijk geheel dat zich niet in onze fysieke wereld bevindt. We kennen ons fysieke lichaam, we zijn ook bekend met zowel ons bewustzijn als onderbewustzijn, maar er is nog een hoger deel: je Hoger Zelf, ook wel je Ziel genoemd.

Je Hoger Zelf is een deel van jou waar je bewust noch onbewust controle over hebt. Als dit deel van jou niet wil dat een bepaalde verandering gerealiseerd wordt, kun je hoog of laag springen, maar dan zal het niet gebeuren. Voilá, daar hebben we al één veroorzaker van die onbekende blokkades te pakken!

Vorige levens

Dan hebben we ook nog zoiets als vorige levens, waarmee je kunt kennismaken in een hypnotische regressiesessie. In een regressie kun je in de tijd teruggaan naar je geboorte. Als je tijdens zo’n regressie je tijdlijn verder terug blijft volgen tot vóór je geboorte, en ik vraag je vervolgens waar je bent, dan komt er op een gegeven moment iets tevoorschijn. Je gaat dingen zien die soms zo helder en duidelijk zijn alsof het gisteren nog gebeurde.

Je kunt tijdens zo’n regressie bijvoorbeeld in een spiegel kijken en een heel ander persoon zien. Je wéét dat jij het bent, alleen zie je er totaal anders uit. Soms kun je ervan schrikken, maar bijna altijd is het een prachtige ervaring. Je kunt mensen omschrijven die bij je zijn, hoe ze heten, wat jouw eigen naam op dat moment is, welk jaar het is, wat je daar doet en veel meer.

Tijdens zo’n hypnotische regressie kun je meerdere vorige levens verkennen. Maar wist je dat elk vorig leven óók een Hoger Zelf heeft?

En omdat je vaak tientallen tot wel duizenden (!) vorige levens gehad hebt, heb je ook enorm veel vroegere Hoger Zelven. En… er kunnen in die levens blokkades ontstaan zijn, die in je huidige leven nog steeds invloed hebben!

Parallelle levens

Het gaat echter nog verder, want er bestaat ook nog zoiets als parallelle levens. Dit is nóg minder makkelijk uit te leggen dan vorige levens. Maar waar het op neerkomt is dat jij, nu op dit moment, ook ontelbaar veel parallelle levens en dus Hoger Zelven hebt.

En al deze Hoger Zelven zijn bij elkaar gegroepeerd in wat we jouw Kwantum Hoger Zelf noemen. Dit Kwantum Hoger Zelf overstijgt elke vorm van tijd en ruimte en weet exact wat zich in al jouw vorige, toekomstige en parallelle levens afspeelt.

Nu wil ik hierbij wel nog verduidelijken dat de fenomenen ‘tijd’ en ‘ruimte’ door mensen bedachte systemen zijn, om ons leven hanteerbaarder te maken. In werkelijkheid bestaan tijd en ruimte niet. Er is niet echt een ‘daar’, geen ‘verleden’ of ‘toekomst’, er is alleen het heden, het hier en nu. Dus alles gebeurt in werkelijkheid NU. Al die levens uit het ‘verleden’, van de ‘toekomst’ of parallel aan je huidige leven spelen zich allemaal af in het NU. En daarmee hebben we de hoofdreden te pakken dat blokkades uit díe levens zich in je huidige leven manifesteren!

Jouw Kwantum Hoger Zelf heeft echter alle informatie over, en het overzicht op, al die levens!

Het verleden, heden en toekomst zijn dus één en jouw Kwantum Hoger Zelf is de creator van de virtuele, holografische wereld die jij jouw fysieke wereld noemt. En daar zit de bron waar je zijn moet om blokkades uit de weg te werken!

Nieuw soort sessie

Dit brengt mij bij het volgende opwindende nieuws: ik heb namelijk een nieuw soort sessie ontwikkeld, waarmee je in contact komt met jouw Kwantum Hoger Zelf. Met deze bijzondere sessie kun je jouw werkelijke (ziels)naam ontdekken. Je gaat ermee op verkenningstocht in je vorige, toekomstige en parallelle levens en je kunt het ontstaan van jouw eigen, persoonlijke universum aanschouwen!

In deze bijzondere, mega interessante sessie wordt gebruikgemaakt van nieuwe technieken, waarbij prachtige nieuwe muziek te horen is die speciaal voor dit doel werd ontwikkeld.

Met deze nieuw ontwikkelde methode, wat we een kwantumsessie noemen, kun je doelen bereiken die eerder onmogelijk waren omdat je Kwantum Hoger Zelf ze blokkeerde. De kwantumsessie is een prachtige methode om, in samenwerking met je Kwantum Hoger Zelf, die blokkades uit de weg te ruimen.

Maak nu kennis met deze nieuwe sessievorm en leg het eerste contact met je Kwantum Hoger Zelf!

Meer info en direct downloaden doe je hier

Copyright © 2006-2023 Trancewerk.nl

Vond je dit interessant?

Deel dit op je socials!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Meld je aan voor onze gratis pushmeldingen

Meld je aan op onze nieuwsbrief en krijg een GRATIS sessie

5 1 stem
Beoordeel dit
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest
0 Comments
Inline Reacties
Alle reacties zien

Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous
Next

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier