Ontmoet je Kwantum Hoger Zelf

Deze sessie is speciaal bedoeld om je te helpen een staat van verlichting te creëren, door je gevoel van fascinatie voor de wereld zoals deze werkelijk is opnieuw te laten ontwaken.

Met deze sessie hack je als het ware de realiteit zoals je deze ervaart. Je ontketent een andere realiteit, die bestaat uit onbeperkte mogelijkheden voor rijkdom, gezondheid en relaties in je leven.

Zet je schrap, want dit is de eerste van een serie speciale kwantumsessies. Er worden andere technieken gebruikt en de (nieuwe) muziek is zoals je deze nog nooit gehoord hebt. Althans niet in combinatie met de woorden die je zo gaat horen. Je gaat een ongelooflijke reis maken en ik neem je mee naar elk deel van dit universum om de realiteit en het bestaan zelf volledig te verkennen.

De reis die je gaat maken in deze kwantumsessie zal de ultieme reis zijn.

Je bezoekt het allereerste begin van het universum en gaat op kwantumniveau de energieën en de essentie van het universum zelf verkennen. Deze reis is dan ook met recht spectaculair te noemen. Je zult de tijd zien als een prachtige rivier en de enorme dimensies, dichtheden en hogere rijken van het bestaan verkennen.

Je zult de onaards krachtige energieën verkennen die de onderliggende essentie zijn van alles wat je weet. Je krijgt toegang tot het collectieve sociale geheugencomplex, waarbij je een enorme waterval aan ongelooflijke kennis en informatie krijgt.

Tijdens deze reis bezoek je ook de Akasha-kronieken en de geschiedenis van je ziel. Je komt je eigen zielsnaam te weten en je ontmoet je eigen Kwantum Hoger Zelf. Het hoogste zelf is erg moeilijk uit te leggen. Maar zodra je jouw Kwantum Hoger Zelf ontmoet hebt, weet je precies wat ik bedoel. Er zijn eigenlijk geen aardse woorden voor. Je móet het meemaken om te weten wat dit precies is.

Toch zal ik een kleine poging doen om een tipje van de sluier te lichten.

Je hoogste kwantum-zelf bevindt zich op een plek waar geen tijd is. Vanaf je aardse bestaan kun je zeggen dat jouw Kwantum Hoger Zelf 9 miljoen jaar in de toekomst is. En tegelijkertijd ook in het verleden en in het nu. Het heeft alle evoluties en verschillende levens gehad en beleeft het nu op dit moment.

Verleden, heden en toekomst zijn één. En jouw Kwantum Hoger Zelf communiceert terug naar jou. Zoals ik al zei, het is eigenlijk niet te bevatten. Je moet het meemaken om te ervaren hoe het is om de tijd te zijn overstegen.

En dat is dan nog maar één levenslijn. Het Kwantum Hoger Zelf heeft de touwtjes in handen over alle levens in alle levenslijnen en/of parallelle universa en alle dimensies. Het is ongelooflijk veel intelligenter dan je voor mogelijk houdt. Het is de ontwerper en maker van het holografische universum, waarin jij je bevindt, en van alle andere parallelle universa.

Al deze verschillende realiteiten, met zo’n onmetelijk grote hoeveelheid kennis, is zoiets groots en moois.

Wanneer je jouw Kwantum Hoger Zelf ontmoet, is alles ineens mogelijk. Je krijgt volledige en diepgaande kennis van wat je maar wilt weten.

En zelfs als je niet in dit soort dingen gelooft, kan het proces van het maken van deze reis veel opgesloten kennis in je ontwaken. Je kunt meer waardering krijgen voor je leven op dit moment, waar je voor de rest van je fysieke leven profijt van kunt hebben.

Download nu Ontmoet je Kwantum Hoger Zelf en ontdek de geheimen van het bizar schitterende universum, waarin alles en meer ineens mogelijk wordt

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

 89,99

SKU: 2319
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.