Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

Eindejaarswens en korting

December 2020, na een raar jaar is het tijd voor een uitzonderlijke korting!

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht is hypnose geen zogenaamd magisch werk van iemand met een zwarte cape. Dit soort rare ideeën worden meestal door films, romans en stripverhalen gecreëerd.

Het idee om gehypnotiseerd te worden, roept ook vaak beelden op van mensen die op een podium zitten, in slaap vallen, en dan iets gênants doen, zoals op het podium rondrennen alsof ze een kip zijn. En het publiek maar lachen…

Natuurlijk is dat showbizz. Het is entertainment. Soms is het echt, maar meestal is het nep.

Ondanks dat hypnose wordt gebruikt voor amusement, is het ook een bijzonder effectieve methode die je op veel méér manieren kunt inzetten. Bijvoorbeeld voor zelfverbetering, therapeutisch en om je op spiritueel gebied verder te ontwikkelen.

Trancewerk is daarvoor hét instituut voor Nederland en België, om jou hierbij te helpen. Met professionele sessies van hoogstaande kwaliteit, omdat we weten dat jij het beste voor jezelf wilt. Ja toch?!

Hypnose voor veel, en méér

Cliënten van Trancewerk roepen onze hulp in om af te vallen of te stoppen met roken. Is dat iets waar jij mee worstelt? Lees dan verder! En we helpen niet alleen bij het overwinnen van verslaving.

Stel je hebt het moeilijk, door bijvoorbeeld angsten, fobieën, pijn, sociale problemen, communicatieproblemen of gebrek aan zelfvertrouwen, om maar een paar dingen te noemen.

Of je wilt rijker, spiritueler, succesvoller of romantischer worden… Het kán allemaal. Voor al deze zaken hebben we sessies, én cliënten die ze met succes gebruiken en gebruikt hebben!

We hebben zelfs speciale sessies voor kinderen.

‘Je bent nooit te oud om te leren’, hoe vaak zeg je dat niet als je met iets nieuws geconfronteerd wordt? Dat geldt ook voor het oplossen van je problemen, van welke aard ze ook mogen zijn.

Jong of oud, je onderbewustzijn (want dát is de plaats waar hypnose zijn werk doet), is altijd bereid om nieuwe patronen aan te leren!

Verschillende opties

Hypnose lijkt een beetje op meditatie, maar dan met dit verschil dat er tijdens een sessie één of meerdere commando’s gegeven worden aan je onderbewustzijn. Deze commando’s zijn te allen tijde in je voordeel en staan 100% in lijn met wat je wilt bereiken.

Daarbij hebben we naast de hypnosesessies ook nog drie varianten op de sessies, namelijk de Nachtsessie, Binaurale Dagsessie en Multiliminal, waarbij de laatste twee géén hypnose bevatten.

Deze varianten werken met andere technieken, die even effectief zijn als hypnose, zodat we je ook kunnen helpen als je, om wat voor reden ook, liever niet onder hypnose gaat.

Naast kant-en-klaar-sessies, maken we ook persoonlijke sessies op verzoek. Stel dat je een zeer specifieke kwestie hebt, die met behulp van een sessie op te lossen is, dan maken we deze sessie, 100% afgestemd op jouw situatie.

Je kunt ons hiervoor altijd benaderen via het Trancewerk contactformulier.

Toppers in ons assortiment

Eén van de succesvolste programma’s die we bieden is HypnoSlank. Hiermee val je af zonder jojo-effect, zonder honger en zonder dieet.

Met het HypnoSlank-programma hebben we sinds 2006 al duizenden mensen geholpen om van hun overgewicht af te komen, zonder terugval.

>>> Klik hier voor HypnoSlank <<<

Als je verslaafd bent aan roken is ons HypnoSmoke-programma de beste methode om er vanaf te komen. En dat zonder dat je sterke wilskracht moet hebben, zonder dat je kilo’s aankomt omdat je meer gaat eten, zonder pleisters en zonder dat je overstapt op een vaper.

Je wordt met HypnoSmoke namelijk geen ‘ex-roker’, nee, je wordt weer de persoon die je was vóórdat je verslaafd raakte: een NIET-roker!

>>> Klik hier voor HypnoSmoke <<<

En onze derde topper in de categorie programma’s, is hét programma om ervoor te zorgen dat je een betere geldmindset ontwikkelt: HypnoMiljonair.

Als je denkt dat geld ‘slecht’ is…

Iedereen heeft geld nodig. Je moet je huur of hypotheek betalen, je hebt geld nodig voor eten, kleding, schoonmaakmiddelen, vervoer, verzekeringen, gezondheidszorg enzovoort. Zonder geld kom je in deze maatschappij niet ver.

Maar als je ook nog een beetje plezier in je leven wilt, af en toe iets leuks doen, een hobby bekostigen, of eens een cadeautje voor een ander kopen (of voor jezelf, ook leuk) heb je nog wat méér geld nodig.

Daar is HypnoMiljonair voor bedoeld. Niet om per se miljonair te worden (hoewel dat wel mogelijk is), maar vooral om een optimale mindset te ontwikkelen waarmee je ogen geopend worden voor mogelijkheden, kansen, en manieren om geld te verdienen (zonder een overval te hoeven plegen 😆 ).

>>> Klik hier voor HypnoMiljonair <<<

Eindejaarsknaller met fikse korting

Voor de meeste van onze cliënten zijn onze sessies dan ook levensveranderend, en dat kan het ook voor jóu zijn! En er is geen beter moment om ermee te beginnen dan nu. Lees vlug verder waarom!

Als eindejaarsknaller geven we je iets dat we zelden doen: je krijgt 15% korting op ALLE SESSIES en PROGRAMMA’S die we aanbieden op Trancewerk.nl.

Gebruik hiervoor de kortingscode die hieronder staat. Hiermee kun je gebruikmaken van 15% korting op alles, tot en met 3 Januari 2021. En wat deze actie nóg specialer maakt: deze korting komt bovenop eventuele andere kortingen!

Bij Trancewerk krijg je al altijd tot wel 30% korting als je meerdere sessies tegelijk koopt, en wanneer je met accounttegoed betaalt krijg je standaard nóg eens 20% korting. En nu dus een extra kortingscode voor 15% korting!
Dit is ‘m! Gebruik deze code om je 15% korting te ontvangen: 2021

Wacht niet te lang, na 3 januari vervalt de code!

Wij van Trancewerk wensen jou, je familie, vrienden en geliefden enorm fijne dagen. En alvast de beste wensen voor 2021!

Michel Lejeune

Copyright © 2006-2021 Trancewerk.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

INTERESSANT

Diabetes genezen

TEST OF JE GESCHIKT BENT!

VOORDELEN

>
Geen producten

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.