HypnoSmoke Programma

Je wilt stoppen met roken, maar denkt dat dit moeilijk is. Misschien denk je wel dat je je eerst mentaal moet voorbereiden. Je moet er ‘klaar’ voor zijn. Je vraagt je af of dit wel het juiste moment is…

Zijn dit ook jouw excuses? ‘Het is gewoon te lekker’. ‘Het is te moeilijk’. ‘Eens verslaafd altijd verslaafd’. ‘Je zult altijd dat gevoel blijven houden’, ‘Ik kan het toch niet volhouden om gestopt te blijven’…

Of misschien twijfel je over de effectiviteit van hypnose, of denk je dat het bij jou niet gaat werken.

Zoals met elke verslaving is cold turkey afkicken niet eenvoudig. Maar met het HypnoSmoke Programma verdwijnt jouw verslaving geleidelijk, zonder een centje pijn of moeite. Wilskracht is niet nodig en je wordt weer een niet-roker. Precies zoals het was vóórdat je je eerste sigaret ooit opstak.

Wil je stoppen met roken? Ben je er klaar voor?

Ja ja… ‘Misschien niet nu, maar maandag begin ik’. Of na Kerst en Oud en Nieuw, als goed voornemen voor het nieuwe jaar… Na de vakantie? Na Pasen?

Je stelt maar uit, omdat je denkt dat stoppen met roken een periode wordt waarin jij het moeilijk hebt.

FOUT!

Stoppen met roken is makkelijk en gaat helemaal vanzelf!

Wanneer je stopt met roken met het HypnoSmoke Programma, kost het je NUL moeite. Het stoppen met roken met dit programma gaat namelijk 100% VANZELF, omdat het vanuit je onderbewustzijn gebeurt.

En op een mooie dag, al snel gedurende het programma, realiseer je je ineens dat je al een tijdje niet meer gerookt hebt. Hoe mooi is dat? Het kost geen enkele moeite en het gaat 100% vanzelf.

Het feit is dat als je wilt stoppen met roken je er eigenlijk al klaar voor bent. Je hoef niet sterk te zijn, of over een ijzeren mentaliteit te beschikken om te stoppen met roken. Zelfs als je denkt er nog niet klaar voor te zijn, kun je gewoon beginnen met het HypnoSmoke Programma. De rest gaat vanzelf.

Het verschil tussen een ex-roker en een niet-roker

Als je bewust gestopt bent met roken, en dat puur op wilskracht doet, maak je je sterk en weersta je vol moed de drang om te roken.

Dit kost je veel energie en moeite, juist op die momenten dat je er eerder eentje opstak.

Stel je voor: je bent gestopt en om je heen roken anderen nog wel. Dat is niet makkelijk!

Maar als niet-roker is het heel anders. Je denkt niet eens meer aan roken! Je vergeet het gewoon!

Je kunt je niet meer voorstellen dat je er ooit eentje zou opsteken. Het hele roken en alles dat ermee te maken heeft is uit je systeem gewist, net zoals bij iemand die nog nooit van zijn leven gerookt heeft. Dát is wat je realiseert met het HypnoSmoke Programma. Je draait de tijd terug, zoals het was voordat je je eerste sigaret ooit opstak.

Het probleem van ex-rokers

Er zijn (veel) ex-rokers die al 10 jaar van het roken af zijn, die nog steeds zeggen “Elke keer als ik een biertje drink, heb ik trek in een sigaret. Het blijft een verslaving.”…

Wil jij dat ook? Nee toch?

Stop dan met methodes als een laserbehandeling, nicotinekauwgom, pleisters, vapen (e-sigaretten), of wat dan ook. Deze methodes helpen jou niet echt, omdat ze de verslaving niet uit je onderbewustzijn wissen.

En als je toch zo’n methode gebruikt, blijft het roken op onbewust niveau aantrekkelijk voor je. Dat komt, omdat er op dat niveau niets veranderd is. En juist op dát niveau bevindt zich je rookverslaving. Daarom blijft het ‘trekken’ aan je en moet je constant weerstand blijven bieden.

Met het HypnoSmoke Programma word je weer een NIET-ROKER!

Het HypnoSmoke Programma behandelt in tien simpele stappen elke psychologische truc waarmee je onderbewustzijn met je speelt.

Deze tien stappen wissen je verslaving volledig uit je systeem.

Alle mentale weerhaken, waarmee die verslaving zich in jouw systeem heeft vastgezet, worden losgemaakt en permanent gewist. Je verslaving verdwijnt daardoor van binnenuit en voorgoed.

Het HypnoSmoke Programma herprogrammeert je onderbewustzijn dusdanig dat roken van binnenuit stopt. Zodra dát gerealiseerd is, verdwijnt de ‘drang’ en verdwijnt de ‘trek’, waardoor je simpelweg vergeet te roken.

Is stoppen met roken met Hypnosmoke effectief?

Er zijn verschillende onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken geweest naar de effectiviteit van het stoppen met roken met hypnose.

 • University of Washington School of Medicine
  “90,6% van de deelnemers is succesvol gestopt met roken na behandeling met hypnose tegen roken.”
 • Ohio State University, College of Nursing
  “Hypnose om te stoppen met roken is effectiever dan behandeling met medicatie.”
 • University of Iowa, Journal of Applied Psychology
  “De grootste wetenschappelijke vergelijking ooit m.b.t. manieren om met roken te stoppen laat zien dat hypnose 3 keer zo effectief is als nicotinepleisters en 15 keer zo effectief als stoppen op basis van wilskracht.

Voordelen van gestopt zijn met roken

 • Je hebt een aanzienlijk betere conditie
 • Je krijgt meer lucht en je fysieke prestaties zijn beter
 • Veel mindere kans op ziekten, zoals kanker, hart- en vaatziekten, COPD en meer
 • Je geniet van een langer leven
 • Je bespaart veel geld
 • Geen stank meer
 • Geen gedoe meer om ‘ergens’ te kunnen roken (restaurants, het werk)
 • Nooit meer stress als je geen sigaretten meer hebt
 • Je huid is mooier en gezonder
 • Alles smaakt lekkerder
 • Je frissere adem wordt zeer gewaardeerd door je partner en mensen tegen wie je spreekt
 • Je tanden zijn witter en zien er mooier uit
 • Je seksleven verbetert

Je wordt NIET dikker

Dit is een belangrijk punt. Omdat de veranderingen met het HypnoSmoke Programma van binnenuit komen, en jij daardoor een niet-roker bent, ontwikkel je ook geen plaatsvervangend gedrag, zoals meer eten of snoepen. Er verandert dus niets aan je gewicht!

Zet nu de eerste stap en leef rookvrij

Het enige dat je hoeft te doen om voor jezelf een gezondere en betere toekomst te realiseren is het HypnoSmoke Programma downloaden en simpelweg beginnen met ernaar te luisteren. Dat is werkelijk alles!

Zet nu die eerste stap!

Bestel nu het complete HypnoSmoke Programma en geniet er binnenkort van dat je weer een NIET-ROKER bent, net zoals vroeger!

vanaf  247,00

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 7212-1
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.