Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

Totale Coronapaniek? Onzin of niet?

Met afschuw hoor ik het nieuws. Er heerst chaos en totale paniek.

Maar waarom eigenlijk?

Ik schreef het al eerder wat de ware oorzaak is van deze paniek.

Zonder iemand de schuld te geven, kan ik wel zeggen dat de media ervoor zorgen dat deze paniek ontstaat en steeds verder aangezwengeld wordt.

Het onbekende

Er word zo veel rondgeschreeuwd, over de vreselijke gevaren van het Coronavirus, dat het te begrijpen is dat mensen bang worden. Bang om het ook te krijgen.

Maar het is vooral het onbekende. Niet weten waar je aan toe bent. Niet weten wat je wel of niet kan/mag doen. Wat is gevaarlijk en wat niet?

En dan wordt er gezegd: niet hamsteren. En daarmee wordt de focus juist gelegd op hamsteren. En dat is dus wat er gebeurt.

Supermarkten worden geplunderd, met lege schappen tot gevolg.

En de normaal denkende mens dreigt daardoor ook mis te grijpen. En omdat deze normaal denkende mens ook nog graag te eten en drinken wil hebben, wordt deze als het ware gedwongen om mee te doen met de totale massahysterie.

Goed gedaan media!

Als er iets is dat verboden moet worden in tijden als deze, dan is het de massahysterie creëerende berichtgeving via deze landelijke media. Het is een vorm van negatieve massahypnose. Mindcontrol.

Het zou al een groot verschil zijn als er gefocust wordt op bescherming en verstandig handelen, in plaats van nutteloze angstzaaierij.

Maar het bewijs is weer geleverd dat deze vorm van mindcontrol werkt. Het volk wordt 100% gemanipuleerd door deze media en mensen geloven alles dat ze voorgeschoteld krijgen.

En o wee als je zegt dat het wel meevalt. Dan wordt je voor gek versleten, omdat je niet meegaat in deze stroom van massahysterie.

Natuurlijk is het Coronavirus een vervelend en potentieel gevaarlijk virus. Maar dat is elk griepvirus!

Het gewone influenzavirus veroorzaakt wereldwijd zelfs meer dan 600.000 sterfgevallen per jaar! Is het Coronavirus werkelijk zo anders?

Het Coronavirus schijnt voornamelijk gevaarlijk te zijn als je weerstand laag is. En dat geldt ook voor elk ander virus. Zodra je immuunsysteem verzwakt is loop je gevaar. Dan kun je het krijgen. Ze zeggen dat het Coronavirus veel besmettelijker is dan de gewone griep. Maar is dat ook zo?

Gebruik je gezonde verstand

Er wordt zo vreselijk veel informatie en desinformatie rondgeslingerd, dat je niet meer weet wat waar is en wat niet waar is. En veel mensen zijn geneigd om ALLES TE GELOVEN dat ze lezen. Doe dat niet! Gebruik je eigen gezonde verstand!

Als je weerstand verzwakt is, doordat je ziek bent of ziek geweest bent, of lijdt aan diabetes of kanker of een autoimmuunziekte, of wanneer je op hogere leeftijd bent, dan is het juist belangrijk je gezonde verstand te blijven gebruiken. Als je tot die risicogroep behoort, moet je voorzichtig zijn met élke verkoudheid en élke normale griep. Want ook daar sterven veel mensen aan.

Het is dus erg onverstandig om besmettingshaarden op te zoeken door als een kip zonder kop de drukte in de supermarkt op te zoeken. Je vergroot daarmee het risico dat je besmet wordt.

Maar dan nog. Als je al besmet wordt, wil dat niet zeggen dat je ook daadwerkelijk ziek wordt. En áls je toch ziek wordt, wil dat ook niet zeggen dat je longontsteking of erger krijgt. Het wil al helemaal niet zeggen dat je eraan sterft.

Het merendeel van de mensen die besmet raken met het coronavirus, worden niet ziek, of krijgen lichte verschijnselen die na een paar dagen weer verdwijnen. Dan is het gevaar weg.

Maar mocht je tóch hevige griep krijgen, dan is het belangrijk om de dokter te bellen.

Je immuunsysteem bepaalt of je ziek wordt

Dus de één wordt niet ziek en de ander wel. En áls je ziek wordt zijn er verschillende niveaus van ziek zijn. De een kan het zwaar hebben en de ander geneest binnen een paar dagen.

De mate waarin dit gebeurt, wordt bepaald door je eigen immuunsysteem en dus hoe jouw lichaam reageert op een besmetting.

Je komt dagelijks in contact met miljoenen bacteriën, schimmels en virussen. Het merendeel daarvan doet echter niets met je, omdat jouw immuunsysteem als een fort in en om je heen zijn werk doet. Het valt ziektekiemen aan en verwijdert ze uit je lichaam. Dit is de beste bewapening die je je kunt bedenken. Het is wat moeder natuur je gegeven heeft.

Dus waarom help je jouw immuunsysteem niet zo sterk mogelijk te worden? Dan ben je veel beter bestand tegen infecties en besmettingen.

Natuurlijk is het belangrijk om daarnaast ook een goede hygiëne te hebben, door je handen te wassen, enzovoort. Maar zorg er daarnaast OOK voor dat jouw afweersysteem op topniveau is!

En omdat je immuunsysteem onder controle staat van je onderbewustzijn, kun je met de sessie ‘Immuunsysteem Boost’ jouw afweer tegen virussen op topniveau krijgen. De Multiliminal duur een half uurtje en elke keer als je ernaar geluisterd hebt, is je immuunsysteem een stukje sterker geworden.

Het beschermt je niet alleen tegen (Corona)virussen, maar ook tegen andere griepvirussen en ziekteverwekkers.

Download nu deze sessie. De prijs is tijdelijk verlaagd naar slechts 37 euro.

Klik hier voor meer info en downloaden

Copyright © 2006-2020 Trancewerk.nl

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

 • Al meer dan 7 jaar kijk, hoor, zie en lees ik geen nieuws meer, maar dat virusgedoe wordt zo krachtig naar binnen gedrukt dat er eigenlijk geen keuze meer is. Belachelijk om te zien hoe de media, de regering en een hele zooi onwetende wetenschappers hiermee omgaat. Belachelijk om te zien hoe mensen zich laten bespelen, maar dat is de macht van angst.
  Begrijp goed dat er ergens door bedrijven ongekend veel geld mee wordt verdient. Het is tevens om te laten zien en voelen dat een regering ongekende macht heeft over ons als “simpele” burgers. Begrijp hoe vooral de mensen die voor anderen werken hierdoor geraakt worden. Die onwetende malloten die dit soort paniek veroorzaken zijn namelijk nooit de mensen die er last van hebben. Daar zorgen zij wel voor.
  Wat bij mij nog de meeste impact heeft is hoe “wakkere” en z.g. “bewuste” mensen hiermee omgaan. Ineens geven ze weer toe aan het “nepnieuws” en aan de onwetende angst. Onnatuurlijke angst verlaagt je resonantie, je gaat vibreren op een ‘lagere’ frequentie en dat maakt je kwetsbaar. Je energetische veld krijgt “gaten”. Alsof “ze” (wie “ze” dan ook zijn) willen dat je het virus oploopt. Zou mij niks verbazen als ze een vaccin gaan verplichten. Ze hebben natuurlijk nog wat schade in te halen van de vorige keer…
  1- Verhoog je weerstand door koud te douchen. Het is zeer goed voor de bloedcirculatie en versterkt het immuunsysteem. Het vermeerdert de productie van rode bloedcellen, witte bloedcellen en bloedplaatjes.
  2- Verhoog je weerstand door goed/beter te slapen. 7 tot 8 uur. Vaste tijd naar bed en vaste tijd op en 2 tot 3 voor het slapen gaan niet meer eten en geen tv/smartphone/computer. Bed met het hoofdeinde op het noorden.
  3- Drink voldoende bronwater uit glazen flessen met een goede ph waarde.
  4- Zorgen voor je darmen en je Microbiome. Ongezonde vulling van de nietzosupermarkt zorgt voor een lage weerstand.
  5- Vermijd (teveel) alcohol, frisdrank, chemische suikers, deo, tandpasta met fluor, E621 en kraanwater (meer dan 256 soorten giftige chemicaliën).
  5- Zorg voor een goede ademhaling. Angstige/onwetende mensen halen verkeerd adem.
  7- Zeewind, zon, boslucht en wandelen.
  8- Geniet en blijf genieten. Een gelukzalig gevoel verhoogt je weerstand. Wees dankbaar voor het geniet. Het gevoel van dankbaarheid is gezonde voeding!

 • GRATIS SESSIE

  TEST OF JE GESCHIKT BENT!

  VOORDELEN

  >
  Geen producten

  Meld je NU aan op de

  nieuwsbrief

  en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
  GRATIS!
  (normaal € 59,99)
  Met deze sessie creëer je
  de diepste rust ooit!

  Vul nu je voornaam en e-mail in,
  en klik op de 'AANMELDEN' knop!

  Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
  een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
  Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
  met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

  GRATIS Online Workshop

  Donderdag 21 mei - 20:00 uur

  Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
  Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

  Log in met je

  e-mailadres en wachtwoord

  Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.