Menu

Immuunsysteem Boost

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

Wij mensen hebben een ingebouwd afweermechanisme dat ons beschermt tegen ziekmakende schimmels, bacteriën en virussen. Dit afweermechanisme, oftewel ons immuunsysteem, is bijzonder slim en krachtig, hoewel het in sommige gevallen kan verzwakken. Dit gebeurt bijvoorbeeld als je langere tijd blootgestaan hebt aan een infectiebron, of ziek bent geweest, waardoor het afweermechanisme uitgeput kan raken en zijn werk niet meer goed kan doen, of door ouderdom.

Als je tijdens zo’n periode (opnieuw) blootgesteld wordt aan infectiebronnen, kan het gebeuren dat je sneller dan normaal (weer) ziek of verkouden wordt. Op hogere leeftijd kan een infectie zelfs levensgevaarlijk zijn.

De hypnosesessie Immuunsysteem Boost geeft je innerlijke afweermechanisme een enorme oppepper, waardoor schadelijke invloeden van buitenaf veel minder kans krijgen om je te infecteren.

Virussen, bacteriën, schimmels en andere infectiebronnen worden sneller en massaler aangevallen door je immuunsysteem, waardoor je weerstand stijgt, je je sterker voelt en minder snel ziek of verkouden wordt.

Met deze sessie herprogrammeer je het onderbewustzijn, waardoor het lichaam, dat onder regie staat van het onderbewustzijn, van binnenuit het immuniteitsniveau verhoogt. Ziektekiemen worden hierdoor sneller en direct bij binnenkomst in het lichaam aangepakt en vernietigt, waardoor je gezond en beter blijft! Schadelijke bacteriën en virussen worden buiten spel gezet en je geniet van een vitaler en gezonder leven.

Download nu de sessie Immuunsysteem Boost en creëer een ijzersterk afweersysteem

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

2 beoordelingen voor Immuunsysteem Boost

 1. Waardering 5 uit 5

  Jos

  Hallo Michel,

  Ik ben erg tevreden en zit lekker in mijn vel nadat ik dagelijks een of meerdere sessies beluister. Energieker, goed humeur. Ik doe o.a. chakrahealing, mindfulness traing, master your mind en nog andere van je sessies. Ik volg je op de voet, ook omdat je nogal eens waardevolle tips en kadootjes uitdeelt. Ik ben blij dat ik je ‘ontdekt’ heb. Bedankt !!!

 2. Waardering 5 uit 5

  Sara

  Hallo Michel Lejeune,

  Inmiddels heb ik 4 maal de hypno-sessie gedaan.
  De eerste 2 sessies gingen wat moeizaam, ondanks alle rust moeite om me te concentreren.
  De derde sessie ging goed en de laatste in slaap gevallen.
  Het zal goed komen denk ik.

  Met vriendelijke groet Sara

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten