Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Immuunsysteem boost

Er is één ding dat alle virussen gemeen hebben met elkaar: het zijn infectiebronnen waar het menselijk afweersysteem tegen kan vechten.

Het maakt daarbij niet uit of het om een normaal griepvirus gaat, een verkoudheidsvirus, vogelgriepvirus, Mexicaans griepvirus, SARS-virus of een (ander) Coronavirus, zoals het COVID-19 virus dat in 2020 uitbrak.

Wij mensen hebben een ingebouwd afweermechanisme dat ons beschermt tegen ziekmakende schimmels, bacteriën en virussen. Dit afweermechanisme, oftewel ons immuunsysteem, is bijzonder slim en krachtig, hoewel het in sommige gevallen kan verzwakken.

Dit gebeurt bijvoorbeeld als je langere tijd hebt blootgestaan aan een infectiebron, of wanneer je ziek bent geweest. Hierdoor kan je afweermechanisme uitgeput raken en zijn werk niet meer goed doen. Ouderdom kan ook een oorzaak van een verzwakt afweermechanisme zijn.

Een andere oorzaak dat je immuunsysteem verzwakt is geraakt kan zijn doordat je aan een of meer aandoeningen lijdt. Denk hierbij aan ziekten als diabetes en hart- en vaatziekten (bijv. hoge bloeddruk). In die gevallen behoor je tot de z.g. risicogroep.

Als je tijdens zo’n periode (opnieuw) blootgesteld wordt aan infectiebronnen, kan het gebeuren dat je sneller dan normaal (weer) ziek of verkouden wordt.

Op hogere leeftijd, of als je immuunsysteem verzwakt is kan een infectie zelfs levensgevaarlijk zijn.

In die gevallen kan het levensreddend zijn als je van binnenuit je eigen immuunsysteem een oppepper geeft, waardoor je weerstand snel omhoog schiet.

De snelste en gemakkelijkste manier om dat te realiseren is regelmatig luisteren naar de sessie Immuunsysteem boost. Hiermee geeft je innerlijke afweermechanisme een enorme oppepper, waardoor schadelijke invloeden van buitenaf veel minder kans krijgen om je te infecteren.

Virussen, bacteriën, schimmels en andere infectiebronnen worden sneller en massaler aangevallen door je immuunsysteem, waardoor je weerstand stijgt, je je sterker voelt en minder snel ziek of verkouden wordt.

Met Immuunsysteem boost herprogrammeer je jouw onderbewustzijn, waardoor je lichaam, dat onder regie staat van je onderbewustzijn, van binnenuit je immuniteitsniveau verhoogt.

Ziektekiemen worden hierdoor sneller en direct bij binnenkomst in je lichaam aangepakt en vernietigd, waardoor je gezond en beter blijft!

Schadelijke bacteriën en virussen worden buitenspel gezet en je geniet van een vitaler, gezonder en langer leven.

Immuunsysteem boost geeft je een natuurlijke, effectieve bescherming tegen virussen.

Download nu de sessie Immuunsysteem boost en creëer een ijzersterk afweersysteem

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 2201
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

 • Hallo Michel,

  Ik ben erg tevreden en zit lekker in mijn vel nadat ik dagelijks een of meerdere sessies beluister. Energieker, goed humeur. Ik doe o.a. chakrahealing, mindfulness traing, master your mind en nog andere van je sessies. Ik volg je op de voet, ook omdat je nogal eens waardevolle tips en kadootjes uitdeelt. Ik ben blij dat ik je ‘ontdekt’ heb.
  Bedankt !!!

 • Hallo Michel Lejeune,

  Inmiddels heb ik 4 maal de hypno-sessie gedaan.
  De eerste 2 sessies gingen wat moeizaam, ondanks alle rust moeite om me te concentreren.
  De derde sessie ging goed en de laatste in slaap gevallen.
  Het zal goed komen denk ik.

  Met vriendelijke groet Sara

 • >
  Geen producten

  Wat is een Multiliminal

  Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

   Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

   Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

   Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

   Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

  Wat is een Nachtsessie

  Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

  1. Slaap Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

   Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

   Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

  Wat is een Binaurale Dagsessie

  Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

   Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

   Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

  Wat is een Hypnosesessie

  Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

  1. Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

  3. Deductie
   Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

  GRATIS Online Workshop

  Donderdag 21 mei - 20:00 uur

  Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
  Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

  Log in met je

  e-mailadres en wachtwoord

  Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

  Meld je NU aan op de

  nieuwsbrief

  en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
  GRATIS!
  (normaal € 69,99)
  Met deze sessie creëer je
  de diepste rust ooit!

  Vul nu je voornaam en e-mail in,
  en klik op de 'AANMELDEN' knop!

  Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
  een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
  Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
  met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.