Menu

Leer NEE zeggen

Is ja-zeggen voor jou makkelijker dan nee-zeggen? Pas op: manipulatieve mensen maken hier dankbaar misbruik van.

Durf jij geen ‘nee’ te zeggen, omdat je liever de confrontatie uit de weg gaat of omdat je bang bent te worden afgewezen?

De hypnosesessie Leer NEE zeggen helpt je hier anders mee om te gaan, zodat het een stuk gemakkelijker wordt voor je om voortaan ‘nee’ te zeggen.

Je leert op diep onbewust niveau de vier geheime stappen die je helpen om voortaan super eenvoudig en met goed gevoel NEE te zeggen, wanneer je dat nodig vindt. De sessie helpt je om kalm en ontspannen te blijven, terwijl je de best mogelijke keuze maakt, ongeacht tegen wie je nu NEE durft te zeggen.

Familie, vrienden, kennissen, een baas op het werk… Het maakt niet uit. Je leert rotsvast en zelfverzekerd nee te zeggen, wanneer jij dat wilt.

Je neemt geen beslissingen meer waar je later spijt van krijgt en zult niet langer voor moeilijke keuzes komen te staan die je uiteindelijk alleen maar overbelasten en uitputten.

De sessie Leer NEE zeggen helpt je om je relaties in balans te brengen en weer te ervaren hoe het is om plezier in je leven te hebben. Je voelt je sterker en uiteindelijk krijg je meer respect, omdat er niet meer over je heen gelopen wordt.

Download nu Leer NEE zeggen en merk snel hoe fijn het is om zelfverzekerd nee te durven zeggen

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leer NEE zeggen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten