Wees voorzichtig wat je stuurt

Je kent het vast wel.. Je krijgt een berichtje op je telefoon of computer, je leest het vlug en je stuurt een reactie terug. En voordat je het weet krijg je daarop een hele boze of verwijtende reactie en je snapt er niets van. Herkenbaar?

Heb je soms het gevoel dat mensen je berichtjes maar half lezen of gewoon niet snappen wat je schrijft als je ze een berichtje stuurt?

De manier van met elkaar communiceren is de afgelopen dertig jaar enorm veranderd. Met de komst van mobiele telefoons en het kunnen sturen van SMS’jes, vervolgens het internet met e-mail en chatrooms als Lycos, plus de eerste instantmessaging services als ICQ en MSN, zijn we massaal overgestapt op contact met elkaar onderhouden via tekst op een scherm.

En de hoeveelheid berichten die er dagelijks op je virtuele bord belanden is door de jaren heen explosief toegenomen. Je hoeft niet op alles te reageren, maar veel dingen vereisen toch wel even je aandacht.

En dat is waar het misgaat. Het zal ook jou ongetwijfeld zijn overkomen, dat je een berichtje stuurt en nadat je op ‘verstuur’ hebt geklikt, zie je tot je schrik dat het naar de verkeerde is gestuurd!

Soms is het niet echt een probleem, maar het kan tot bijzonder ongemakkelijke, vervelende situaties leiden, waar zelfs ruzie uit kan voortkomen.

Ook hebben we allemaal de neiging om onze berichtjes zo kort mogelijk te houden. Stel je krijgt “Ga je vanavond mee uit eten? Waar heb je zin in?” en je stuurt als reactie “ok” en verder niets. Het kan zijn dat je heel druk bezig bent en uit fatsoen even snel een berichtje stuurt, zodat de ander weet dat je het gezien hebt en het leuk vindt.

Die ander kan het echter opvatten als ongeïnteresseerdheid, en met een gevoel van teleurstelling zitten, omdat er misschien wel gehoopt werd op een enthousiaste reactie als ‘Jaaa, leuk, zullen we pizza eten?’.

En wederom heb je zonder dat het je bedoeling was, de toon gezet voor misverstanden en communicatiestoornissen.

Een derde probleem waar je ook vast mee te maken hebt gehad, is het nalaten van het nog eens goed doorlezen van wat je wilt sturen. Hierdoor kan het gebeuren dat je iets schrijft, wat op meerdere manier geïnterpreteerd kan worden.

Al deze problemen en misstanden zijn een gevolg van dat je communiceert met platte tekst op een scherm. Het is ontdaan van elke lichaamstaal, en intonatie en stemgebruik ontbreken.

Dus als jij schrijft ‘jij je zin’ met een lach op je gezicht, omdat je iets een leuk idee vindt en je dat op een voor jou lollige manier wilt laten weten, kan de ander het opvatten als ‘ik vind dat je zeurt, maar als het dan moet, doe het dan maar op jóuw manier’, wat véél negatiever is dan je bedoelt.

Je begrijpt vast dat dit alles een negatief effect kan hebben op je relaties, zowel privé als in de werksfeer.

Onbedoeld kun je mensen kwetsen. Mensen kunnen zich van je afkeren, omdat ze je anders inschatten dan je in werkelijkheid bent. Misschien vinden ze je ongeïnteresseerd of onbeschoft. Mogelijk dat anderen je niet zo snel willen helpen als je hulp nodig hebt.

Dus wat moet je doen om ook in geschreven tekst goed over te brengen wat je werkelijk wilt zeggen?

Eén manier is om van binnenuit meer empathie te krijgen voor de ontvangers van je berichtjes. Met de sessie Wees voorzichtig wat je stuurt is dat wat je creëert.

Je leert om berichtjes zorgvuldiger te formuleren, zonder dat je op eieren hoeft te lopen. Je wordt je vooral bewuster van het effect dat wat je schrijft op anderen heeft, en hoe anderen zich voelen als ze iets van jou ontvangen.

Dit heeft tot gevolg dat mensen meer voor je open zullen staan, je beter leren kennen en het fijn vinden om met je te communiceren.

Download Wees voorzichtig wat je stuurt en verbeter ook jouw manier van online communiceren met al je relaties, privé en zakelijk

 • Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 3722
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.