Word minder saai

Heb je de indruk dat mensen je maar saai en oninteressant vinden? En weet je niet goed wat je moet doen om dit te veranderen?

Het kan zijn dat je merkt dat mensen je een beetje links laten liggen, of dat gesprekken maar kort duren als je met iemand praat. Misschien luisteren mensen niet eens echt naar wat je zegt.

Als je dit geregeld overkomt, kun je inmiddels het gevoel hebben dat er iets aan jou mankeert. En dat kan behoorlijk demotiverend zijn en je een naar gevoel over jezelf geven. Wat eigenlijk helemaal niet nodig is.

Of je hebt het gevoel gekregen dat de mensen om je heen gemeen zijn, of op zijn minst onaardig of onvriendelijk, door hoe ze tegen je doen.

Hoewel dat laatste gevoel begrijpelijk is, is het van belang om je te realiseren dat het gros van de mensen aardige, vriendelijke mensen zijn. De meesten zijn geïnteresseerd in anderen en maken graag een praatje.

Dat is immers één van de meest gangbare sociale activiteiten die wij mensen bezigen: praten met en tegen elkaar. Alleen niet elk gesprek vinden we prettig.

Soms merk je dat je met iemand in gesprek bent waar je geen klik mee hebt. Zo iemand praat wellicht over dingen die jou totaal niet interesseren, of hun manier van praten is monotoon of ze herhalen zichzelf (of jou) de hele tijd. Hierdoor kun je in gedachten wegdwalen van zo’n gesprek.

Een goed gesprek komt echter van twee kanten. Het is een kwestie van geven en nemen, om zo tot het prettigste resultaat te komen.

Het is zaak om een gemeenschappelijke interesse te vinden waar je over kunt praten. Vervolgens is het belangrijk dat je oprechte interesse toont in wat zij ervan vinden, en dat je niet alleen maar je eigen mening of ideeën wilt uiten.

Die interesse kun je tonen door goed te luisteren wat de ander zegt en daar inhoudelijk op te reageren.

Als je daarbij ook nog variatie aanbrengt in de snelheid waarmee je spreekt en de woorden die je gebruikt, is dat een groot pluspunt.

Wanneer je gesprekken de neiging hebben om eenzijdig te zijn, of gefocust op je eigen interesses, dan kan het tijd zijn om te leren hoe je dit kunt verbeteren.

Door je manier van communiceren aan te passen en te ontwikkelen kun je voor zowel jezelf als voor anderen boeiender worden.

Een manier om dit snel te kunnen bereiken, is door de sessie Word minder saai. Hiermee put je uit de bron van je onderbewustzijn, en wordt je leven een stuk levendiger en haal je er meer plezier uit.

En dit plezier is des te leuker om met anderen te delen en er samen over te praten.

Wanneer je geregeld naar deze sessie luistert zul je merken dat je natuurlijke nieuwsgierigheid naar en enthousiasme over het leven steeds meer toeneemt. Je gaat meer dingen doen die je intrigeren of die je aantrekkelijk vindt.

Je wordt je er bewust van dat je meer interesse krijgt voor, en opwinding haalt uit, je eigen leven.

Ook word je nieuwsgieriger naar andere mensen en wilt je graag weten hoe zij tegen dingen aankijken en wat zij erover te zeggen hebben.

Daarbij leer je meer gebruik te maken van je stem en daar variaties in aan te brengen.

Als gevolg van dit alles merk je dat mensen positiever op je reageren en dat ze het leuk vinden om met je te praten. Het leven wordt plotseling een stuk leuker, interessanter en gezelliger!

Download Word minder saai nu en ontdek hoe je meer geniet van contact met anderen en het delen van interesses

 • Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 3724
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.