Menu

Creativiteitsboost

Ben je inspiratieloos en heb je geen idee wat je zou moeten doen of waar je moet beginnen? Zou je weleens willen dat je op de een of andere manier meer creativiteit had als je iets wilt doen waarvoor je creativiteit nodig hebt?

Elk mens heeft creativiteit in zich, maar bij sommigen komt het er wat gemakkelijker uit dan bij anderen. Behoor jij tot de groep ‘anderen’?

Feit is dat creativiteit een onbewust proces is dat pas naar buiten kan komen als je je in de juiste omgeving en bewustzijnsstaat bevindt.

Ook heeft jouw mate van creativiteit te maken met hoe actief je rechter hersenhelft is. Dat is namelijk het deel van je brein dat jou de creativiteit geeft die je zo graag wenst.

De sessie Creativiteitsboost zal je helpen de innerlijke deur, waarachter je creativiteit zich schuilhoudt, wagenwijd open te zetten. Hierdoor krijgt je creativiteit de ruimte en vrijheid om naar buiten te komen op de momenten dat jij het graag wilt of nodig hebt.

Je activeert je rechterbrein op ongeëvenaarde manieren en je zult jezelf en anderen verrassen met je nieuwe inzichten en ideeën die je regelmatig zult krijgen.

Zo zul je gevoeliger worden om de verbanden te zien tussen problemen en de oorzaken daarvan, waardoor je creatieve nieuwe oplossingen kunt bedenken.

Ook maak je je het geheim meester hoe je je creativiteit te allen tijde op hoog niveau kunt houden.

Download nu Creativiteitsboost en geniet van een oneindige stroom aan creativiteit

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Creativiteitsboost” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten