Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Verban negatieve gedachten

Negatief denken maakt heel veel dingen in je leven ongekend lastig. Het werkt als een soort zelfverzekerdheidslek.

Je zelfverzekerdheid en zelfrespect lekken door negativiteit constant weg, waardoor je het geloof in jezelf saboteert.

Negatief denken helpt je vaak het slechtste te zien in bepaalde situaties, iets dat je doorgaans niet in dank wordt afgenomen.

Vinden mensen dat je niet zo’n ‘zwartkijker’ moet zijn, of heb je weleens gehoord dat je dingen niet zo negatief moet zien, lees dan even verder.

De sessie Verban negatieve gedachten werkt in op de gedachteprocessen in je onderbewustzijn en zorgt ervoor dat negatieve gedachten al onderschept worden voordat ze je bewuste gedachten bereiken.

Direct nadat negatieve gedachten gedetecteerd zijn, worden ze afgezwakt en geëlimineerd, waarna ze vervangen worden door positieve gedachten.

Vervolgens worden deze positieve gedachten aan het bewustzijn doorgegeven, waardoor je zelfvertrouwen en het geloof in jezelf sterk zal toenemen.

Ook zul je merken dat andere mensen je nieuwe positieve mindset prettiger vinden dan je vroegere negativiteit. Je krijgt meer voor elkaar en staat vrolijker in het leven.

Download nu Verban negatieve gedachten en krijg een leuker leven, doordat je voortaan een positieve mindset hebt

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 5920
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

 • Na de tweede maal leek het iets te verbeteren met mijn vriendin, voor haar kocht ik de sessie; ze is zo vreselijk negatief en mensen zeiden haar na de tweede” maal dat ze zo anders was, na de derde maal was ze weer zo negatief als wat. Volgens mij kan ze de knop naar ‘ik wilpositief zijn’ niet omdraaien. Het zit ook heel diep bij haar. Ik ken haar al 6 jaar en ze is al die tijd zo vreselijk negatief.

  • Het is niet ongewoon dat een probleem met ups en downs verdwijnt. Wat ze ervaart is precies goed hoor. Ik hoop dat ze nog even doorgaat met luisteren naar de sessie.

   bepaalde gedragingen, zoals negatief zijn, zitten vaak met verschillende ‘weerhaakjes’ vast in het onderbewustzijn. Wat zij en jullie ervaren hebben is dat één punt opgelost werd (en is). Maar dat wil niet zeggen dat meteen alles opgeruimd is. daarom is het belangrijk de sessie regelmatig te herhalen. Gemiddeld luisteren mensen 7x naar een sessie om alles weg te krijgen.

   Ik wil dus adviseren dat ze nog even doorgaat met de sessie. de reponse die ze had is perfect.

 • Ik heb deze een paar maal beluisterd en ik voedel al onmiddellijk resultaat, zeker geen miskoop. Ik werk met heel veel mensen samen en dan is deze sessie een verademing. Ik vind ze ook aardiger.zeker.

 • Dit is een mooi product , een paar maal geluisterd en dat voelt heel goed. Bij alle sessies die ik heb beluisterd merk ik resultaan, ik ben er gelukkiger van geworden.

 • >
  Geen producten

  Wat is een Multiliminal

  Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

   Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

   Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

   Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

   Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

  Wat is een Nachtsessie

  Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

  1. Slaap Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

   Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

   Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

  Wat is een Binaurale Dagsessie

  Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

   Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

   Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

  Wat is een Hypnosesessie

  Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

  1. Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

  3. Deductie
   Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

  GRATIS Online Workshop

  Donderdag 21 mei - 20:00 uur

  Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
  Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

  Log in met je

  e-mailadres en wachtwoord

  Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

  Meld je NU aan op de

  nieuwsbrief

  en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
  GRATIS!
  (normaal € 69,99)
  Met deze sessie creëer je
  de diepste rust ooit!

  Vul nu je voornaam en e-mail in,
  en klik op de 'AANMELDEN' knop!

  Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
  een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
  Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
  met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.