Menu
Verban negatieve gedachten

Verban negatieve gedachten

4.00 van de 5 based on 3 customer ratings
(3 klantbeoordelingen )

Negatief denken maakt heel veel dingen in je leven ongekend lastig. Het werkt als een soort zelfverzekerdheids-lek. Je zelfverzekerdheid en zelfrespect lekken door negativiteit constant weg, waardoor je het geloof in jezelf saboteert. Negatief denken helpt je vaak het slechtste te zien in bepaalde situaties, iets dat je vaak niet in dank wordt afgenomen. Vinden mensen dat niet zo’n ‘zwartkijker’ moet zijn, of heb je weleens gehoord dat je dingen niet zo negatief moet zien, lees dan even verder.

De hypnosesessie Verban negatieve gedachten werkt in op de gedachteprocessen in je onderbewustzijn en zorgt ervoor dat negatieve gedachten al onderschept worden voordat ze je bewuste gedachten bereiken. Direct nadat negatieve gedachten gedetecteerd zijn, worden ze afgezwakt en geëlimineerd, waarna ze vervangen worden door positieve gedachten.

Vervolgens worden deze positieve gedachten aan het bewustzijn doorgegeven, waardoor je zelfvertrouwen en het geloof in jezelf sterk zal toenemen. Ook zul je merken andere mensen je nieuwe positiviteit prettiger vinden dan je vroegere negativiteit. Je krijgt meer voor elkaar en staat vrolijker in het leven.

Download nu Verban negatieve gedachten en voel je snel stukken beter, doordat je voortaan positieve gedachten hebt

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
 • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
 • Tevredenheidsgarantie
 • Hulp & Ondersteuning
 • Questions & Answers
 • Beoordelingen (3)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

Rated 4.00 out of 5 stars
3 beoordelingen
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

3 reviews for Verban negatieve gedachten

 1. trudyvdkleij@hotmail.be
  2 van 5

  (verified owner)

  Veranderlijk resultaatNa de tweede maal leek het iets te verbeteren met mijn vriendin, voor haar kocht ik de sessie; ze is zo vreselijk negatief en mensen zeiden haar na de tweede" maal dat ze zo anders was, na de derde maal was ze weer zo negatief als wat. Volgens mij kan ze de knop naar 'ik wilpositief zijn' niet omdraaien. Het zit ook heel diep bij haar. Ik ken haar al 6 jaar en ze is al die tijd zo vreselijk negatief.

   

  Hallo Trudy,

  Het is niet ongewoon dat een probleem met ups en downs uiteindelijk verdwijnt. Wat ze ervaart is precies goed hoor. Ik hoop dat ze nog even doorgaat met luisteren naar de sessie.

  Bepaalde gedragingen, zoals negatief zijn, zitten vaak met verschillende 'weerhaakjes' vast in het onderbewustzijn. Wat zij en jullie ervaren hebben is dat één punt opgelost werd (en is). Maar dat wil niet zeggen dat meteen alles opgeruimd is. Daarom is het belangrijk de sessie regelmatig te herhalen. Gemiddeld luisteren mensen 7 x naar een sessie om alles weg te krijgen.

  Ik wil dus adviseren dat ze nog even doorgaat met de sessie. De response die ze had is een goed teken.

  Is deze beoordeling nuttig? 2 van 2 mensen vonden deze beoordeling nuttig

 2. m.koopman253@chello.nl
  5 van 5

  (verified owner)

  Mooie aankoopIk heb deze een paar maal beluisterd en ik voedel al onmiddellijk resultaat, zeker geen miskoop. Ik werk met heel veel mensen samen en dan is deze sessie een verademing. Ik vind ze ook aardiger.zeker.

  Is deze beoordeling nuttig? 2 van 2 mensen vonden deze beoordeling nuttig

 3. m.koopman253@chello.nl
  5 van 5

  (verified owner)

  Mooi productDit is een mooi product , een paar maal geluisterd en dat voelt heel goed. Bij alle sessies die ik heb beluisterd merk ik resultaan, ik ben er gelukkiger van geworden.

  Is deze beoordeling nuttig? 2 van 2 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Schrijf een beoordeling

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten