Menu

Verban negatieve gedachten

Waardering 4.00 op 5 gebaseerd op 3 klantbeoordelingen
(3 klantbeoordelingen)

Negatief denken maakt heel veel dingen in je leven ongekend lastig. Het werkt als een soort zelfverzekerdheidslek.

Je zelfverzekerdheid en zelfrespect lekken door negativiteit constant weg, waardoor je het geloof in jezelf saboteert.

Negatief denken helpt je vaak het slechtste te zien in bepaalde situaties, iets dat je doorgaans niet in dank wordt afgenomen.
Vinden mensen dat je niet zo’n ‘zwartkijker’ moet zijn, of heb je weleens gehoord dat je dingen niet zo negatief moet zien, lees dan even verder.

De sessie Verban negatieve gedachten werkt in op de gedachteprocessen in je onderbewustzijn en zorgt ervoor dat negatieve gedachten al onderschept worden voordat ze je bewuste gedachten bereiken.

Direct nadat negatieve gedachten gedetecteerd zijn, worden ze afgezwakt en geëlimineerd, waarna ze vervangen worden door positieve gedachten.

Vervolgens worden deze positieve gedachten aan het bewustzijn doorgegeven, waardoor je zelfvertrouwen en het geloof in jezelf sterk zal toenemen.

Ook zul je merken dat andere mensen je nieuwe positieve mindset prettiger vinden dan je vroegere negativiteit. Je krijgt meer voor elkaar en staat vrolijker in het leven.

Download nu Verban negatieve gedachten en krijg een leuker leven, doordat je voortaan een positieve mindset hebt

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

3 beoordelingen voor Verban negatieve gedachten

 1. Waardering 2 uit 5

  Trudy (geverifieerde eigenaar)

  Na de tweede maal leek het iets te verbeteren met mijn vriendin, voor haar kocht ik de sessie; ze is zo vreselijk negatief en mensen zeiden haar na de tweede” maal dat ze zo anders was, na de derde maal was ze weer zo negatief als wat. Volgens mij kan ze de knop naar ‘ik wilpositief zijn’ niet omdraaien. Het zit ook heel diep bij haar. Ik ken haar al 6 jaar en ze is al die tijd zo vreselijk negatief.

  • Michel Lejeune

   Het is niet ongewoon dat een probleem met ups en downs verdwijnt. Wat ze ervaart is precies goed hoor. Ik hoop dat ze nog even doorgaat met luisteren naar de sessie.

   bepaalde gedragingen, zoals negatief zijn, zitten vaak met verschillende ‘weerhaakjes’ vast in het onderbewustzijn. Wat zij en jullie ervaren hebben is dat één punt opgelost werd (en is). Maar dat wil niet zeggen dat meteen alles opgeruimd is. daarom is het belangrijk de sessie regelmatig te herhalen. Gemiddeld luisteren mensen 7x naar een sessie om alles weg te krijgen.

   Ik wil dus adviseren dat ze nog even doorgaat met de sessie. de reponse die ze had is perfect.

 2. Waardering 5 uit 5

  Maartje (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb deze een paar maal beluisterd en ik voedel al onmiddellijk resultaat, zeker geen miskoop. Ik werk met heel veel mensen samen en dan is deze sessie een verademing. Ik vind ze ook aardiger.zeker.

 3. Waardering 5 uit 5

  Maartje (geverifieerde eigenaar)

  Dit is een mooi product , een paar maal geluisterd en dat voelt heel goed. Bij alle sessies die ik heb beluisterd merk ik resultaan, ik ben er gelukkiger van geworden.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten