Menu

Kom uit een depressie

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Als je in een depressie zit, zie je meestal geen uitweg meer en ziet de wereld eruit als een vreselijke plek. Je ziet alles somber in, zelfs als er licht aan de horizon gloort. Een depressie kenmerkt zich zowel mentaal als lichamelijk. Je bent snel moe, je eetlust kan minder zijn, je slaapt vaak slecht om vervolgens moeite te hebben uit bed te komen en je behoefte aan seks is ook vaak minder.

Daarnaast kun je het gevoel hebben dat je geen zelfwaardering meer hebt en heb je last van een negatief zelfbeeld, waar je krampachtig aan vasthoudt. In sommige gevallen zie je het gewoon niet meer zitten, interesseert niks je meer, kun je je nergens meer op concentreren, ben je bang, voel je je onzeker en heb je last van besluiteloosheid. Een depressie voelt echt vreselijk aan, maar er is een manier om er snel uit te komen.

Eén manier om snel uit een depressie te komen is regelmatige intens diepe ontspanning. Dit geeft je brein de noodzakelijke rust, waardoor een deel van je levensenergiebron hersteld wordt en je het leven weer zult zien zitten. Deze hypnosesessie Kom uit een depressie en voel je beter helpt je intens diep te ontspannen, waardoor je je snel beter gaat voelen.

Het is een eerste stap om snel de negatieve depressie-spiraal te doorbreken en uit het donkere dal te klimmen, waardoor je een deel van je levenslust en -kracht terugkrijgt. Je gaat hierdoor de toekomst weer zonniger inzien en je voelt je snel beter.

Download nu Kom uit een depressie en voel je beter en laat de zon weer in je hart en leven schijnen

  • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kies meerdere sessies = korting tot 35%
 • Ook als Binaurale, Nachtsessie en Multiliminal
 • Met accounttegoed 20% extra korting!
 • Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

  Wissen
  Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
  Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
  We zijn er voor jou om je te helpen
  Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

  1 beoordeling voor Kom uit een depressie

  1. Waardering 5 uit 5

   Maartje (geverifieerde eigenaar)

   Soms, en vooral in de herfst voel ik mij weleens down en totaal niet begrepen. Ik kan niet over mezelf praten zonder vol te schieten en dat is al jaren zo. En nu vond ik deze sessie, een schot in de roos voor mij. Ik luister er dagelijks naar en merk vooruitgang op. Ik werk, sport en trek erop uit, ik leef weer gezellig en wil genieten. Ik ontspan dankzij de sessie zo heerlijk, zo 100%. Helemaal mijn ding, altijd op zoek naar verbeteringen. Ik heb weer lol in mezelf, dank je wel, helemaal oké. Groetjes.

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Geen producten