Menu

Klop je vrij met EFT

Emotional Freedom Technique, afgekort tot EFT is een psychologische acupressuurtechniek, waarmee je op verschillende niveaus je emotionele welzijn kunt optimaliseren. Ondanks dat er vaak over je emotionele welzijn heen gekeken wordt, is dit een essentieel deel van jezelf dat je helpt mentaal en fysiek gezond te zijn en te blijven.

In het menselijk lichaam kunnen emoties zich ‘vastzetten’, waarna zij onzichtbaar en in stilte een groot scala aan problemen kunnen veroorzaken. Veel ziektes en problemen vinden hun oorsprong in deze verborgen vastzittende emoties.

Heb je last van negatieve emoties of problemen om bijvoorbeeld van overgewicht of een verslaving af te komen? Heb je (chronische) pijn of andere klachten, dan is EFT een eenvoudige en tegelijkertijd zeer krachtige techniek om je te helpen deze problemen snel en voorgoed op te lossen.

Ook op gebieden als succes hebben spelen verborgen emoties een grote rol. Heb je bepaalde doelen en lukt het maar niet deze te realiseren? Grote kans dat er een verborgen emotionele blokkade actief is bij je. Ook daar kan EFT bijzonder effectief zijn en je helpen de blokkades weg te werken waardoor je doelen snel binnen handbereik komen.

Met deze e-cursus leer je exact wat je moet doen om succesvol EFT toe te passen. De cursus is compact en zonder overbodige ‘vulling’.

Ook worden er verschillende voorbeelden gegeven, zodat je deze ultrakrachtige techniek op de juiste manier snel leert toepassen.

Met deze e-Cursus leer je onder andere:

  • Wat EFT is en hoe het werkt
  • Innerlijke blokkades die fysieke en mentale problemen veroorzaken te elimineren
  • Dat alles wat je nodig hebt je handen en je hoofd zijn, om altijd en overal je balans te kunnen herstellen
  • Het heft van jouw gezondheid weer letterlijk in eigen handen te nemen
  • Alle onbewuste blokkades te elimineren waardoor er een nieuwe wereld voor je opengaat

Download nu de e-cursus Klop je vrij met EFT en leer hoe je jezelf op elk moment van de dag eenvoudig kunt bevrijden van alle onbewuste blokkades.

  • Levertijd: Onmiddellijk

 49,99

Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Klop je vrij met EFT” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten