Menu

Manifesteren doe je zo!

Waardering 4.50 op 5 gebaseerd op 4 klantbeoordelingen
(4 klantbeoordelingen)

Wist je dat manifestatie een aan te leren eigenschap is? En wist je ook dat de kracht van manifestatie onlangs wetenschappelijk is aangetoond en bewezen?

Al eeuwenlang zijn mensen bezig met het ‘voor elkaar krijgen’ van wat ze willen. En laten we maar meteen met de deur in huis vallen: velen die zich op het pad van spiritualiteit en meditatie bevinden denken vaak dat meditatie of visualisatie voldoende is om hun wensen te realiseren. Er wordt dan ook vaak ten onrechte de verwachting gecreëerd dat meditatie en visualisatie dé manieren zijn om je doelen te realiseren.

Heel veel mensen hebben daarbij ontdekt dat meditatie op zich erg rustgevend is, maar dat het onvoldoende is om daadwerkelijk dingen of wensen te manifesteren. Hetzelfde geldt voor visualisatie, oftewel het in gedachten zien van datgene dat je wilt.

Het probleem is dat meditatie en visualisatie slechts enkele ingrediënten zijn van het gehele manifestatieproces. Om écht iets te manifesteren heb je als het ware een bewezen recept nodig van meerdere ingrediënten, waar meditatie en visualisatie er slechts twee van zijn. Wat de meeste mensen niet weten is dat er een derde ingrediënt nodig is om het manifestatieproces in werking te stellen. Zonder dit derde ingrediënt is meditatie en visualisatie een leuke oefening die veel rust en mogelijk inzicht en visie geeft, maar het helpt weinig tot niets bij het manifestatieproces.

In deze e-Cursus leer je op een zeer praktische wijze het ontbrekende ingrediënt op de juiste manier toe te voegen, waardoor je de ware kunst van het manifesteren onder de knie gaat krijgen. Het is een combinatietechniek bestaande uit drie onderdelen die je nodig hebt om te kunnen manifesteren.

Deze cursus Manifesteren doe je zo! bestaat uit twee delen, te weten een theorie-deel, waarin je leert hoe het manifestatieproces precies werkt en uit welke onderdelen het bestaat en een bijbehorende speciale meditatiesessie waarin we het geleerde meteen in praktijk gaan brengen.

Het theorie-deel bevat tevens een 5-stappenplan, dat als voorbereiding dient om goed met de meditatiesessie te beginnen. Met behulp van NLP, visualisatie en meditatie, en de daarbij behorende geleide-meditatiesessie maak je je de stappen eigen van het manifesteren.

Michel Lejeune heeft uit eigen hand ondervonden hoe dit proces werkt en vertelt hoe hij geëxperimenteerd heeft met manifestatie en hoe iedereen deze experimenten zelf ook kan herhalen. Ook vertelt hij hoe hij een droomwens, waar hij zijn leven lang al over droomde, met deze techniek in slechts enkele weken realiseerde.

Waarvoor gebruik je Manifestatiekracht?

Manifestatiekracht kun je voor van alles gebruiken. De een wil graag meer geluk of een spiritueler mens zijn, de ander wil graag een nieuwe auto, een betere job, een ander huis, meer aanzien of respect of gewoon meer geld om leuke dingen te kunnen doen.

Het maakt daarbij niet uit wat het is dat je wilt. Of het iets materieels of niet-materieels is. Uiteindelijk is alles energie en komt het manifestatieproces op hetzelfde neer, ongeacht wat het is dat je wilt manifesteren.

Zo kun je bijvoorbeeld iets realiseren dat misschien op dit moment ongrijpbaar of ver buiten je bereik lijkt. Het kan met deze techniek erop lijken dat onbereikbare dingen ineens voor je voeten liggen. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is het te pakken’.

Hoe simpel wil je het hebben? Stel, je hebt een doorsnee baantje en net voldoende geld om rond te komen en je auto, die eigenlijk al lang aan vervanging toe is, begeeft het. Repareren kost handenvol geld en wie weet hoe lang het gaat duren tot het volgende het begeeft. Eigenlijk zou je een nieuwe auto moeten hebben, maar geld lenen is geen optie en je spaarpot is allang leeg. Wat nu?

Het resultaat

Met de e-Cursus Manifesteren doe je zo! leer je gebruik te maken van technieken die al duizenden jaren bestaan en waarvan de meeste mensen in onze ‘moderne maatschappij’ geen weet meer hebben. Je transformeert je leven snel in datgene hoe je het graag zou willen.

De e-Cursus is compact en to-the-point zonder overtollige ‘vulling’, waardoor je direct aan de slag kunt!

Download nu Manifesteren doe je zo! en start vandaag nog met wetenschappelijk bewezen zuivere manifestatiekracht om je droomleven te realiseren

 • Levertijd: Onmiddellijk

 49,99

Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

4 beoordelingen voor Manifesteren doe je zo!

 1. Waardering 5 uit 5

  George

  Beste Michel,

  Enige jaren geleden bestelde ik deze cursus. Toentertijd woonde ik in Thailand en ik wilde weer terug naar Nederland, waar ik een woning wilde huren in Zutphen, met name in de binnenstad. Volgens sommigen was dat bijna een onmogelijkheid.

  Niemand vertelde ik van mijn hypnose sessies. Binnen enige maanden tijd woonde ik in Zutphen, in de binnenstad en na volle tevredenheid.

  Momenteel ben ik weer bezig iets te manifesteren en hoewel enige strubbelingen zich voordeden, lijkt het er op dat ik binnenkort aan de slag kan met waar ik bezig ben te manifesteren.

  Deze cursus is van harte aan te bevelen.

  Vriendelijke groet,

  George.

 2. Waardering 5 uit 5

  Mieke (geverifieerde eigenaar)

  Het theoretisch deel is helder en geeft een mooi inzicht en richtlijnen wat je in kan zetten
  zodat hetgeen dat je wilt manifesteren, realiseert.

  de linkjes zijn heel prettig om te gaan onderzoeken, zien en voelen,
  het meditatieve deel heel aangenaam.

  hartegroet Mieke

 3. Waardering 3 uit 5

  rico

  Wat zit er in het pakket?
  werkt het op Alpha?

  • Michel Lejeune

   Beste Rico,

   Het pakket bestaat uit twee delen. Een theoriedeel, waarin alles wordt uitgelegd en een praktijkdeel. Het praktijkdeel werkt inderdaad op alfa-niveau, doordat je in een meditatieve staat gebracht wordt. Ik begeleid je tijdens deze meditatie van begin tot eind, waardoor je alleen hoeft te ontspannen en luisteren.

   Mocht je meer vragen hebben, dan beantwoord ik ze graag.
   Hartelijke groeten,
   Michel

 4. Waardering 5 uit 5

  Matheu

  Michel,

  ik heb diverse sessies gedownlaod en doe ze regelmatig, b v manifesteren doe je zo, heel fijn en effektief vindt ik die sessie, maar kan die tijd die je nodig hebt om op dat onder bewustzijn nivo te komen niet ingekort worden? als ik de sessie start ga ik bijuna vanaf het begin naar onder diep en dieper,zo doende mijn vraag,ik heb nooit met hypnose gewerkt,maar dit bevalt mij zeer goed,ik weet er verder niks van,daarom zijn je video berichten zo goed voor mij,ze leveren begrip op voor iets wat ik eigenlijk al jaren terug had moeten hebben.

  groeten matheu

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten