Je hoeft je niet te schamen

Iedereen heeft wel momenten waarop je verlegen bent met een situatie. Je kunt je ineens opgelaten voelen doordat je iets verkeerds zegt, of begint te blozen als iemand naar je kijkt of tegen je praat. En die verlegenheid kan zich omzetten in schaamte.

Dat ziekmakende gevoel van wel door de grond willen zakken, je enorm bewust zijn van jezelf en hoe je bent en doet, kan situaties die leuk zouden moeten zijn veranderen in een traumatische ervaring.

Je kunt je schamen om hoe je je beweegt, hoe je praat, waardoor je je in bijzijn van anderen vreselijk opgelaten en ongemakkelijk voelt.

Dat gevoel zorgt dat je niet meer helder kunt denken en weerhoudt je ervan om je ontspannen en op een natuurlijke manier te gedragen. Je hebt het gevoel dat alle ogen op jou gericht zijn en dat iedereen let op alles wat je doet en zegt.

Hoe vaker je je zo voelt, hoe moelijker het voor je is om vriendschappen met mensen aan te knopen en mensen dichterbij te laten komen. Want altijd is er dat gevoel dat ze je wel raar zullen vinden, dat ze op je letten en je constant beoordelen.

Het kan je zelfs gaan belemmeren in je werk, waardoor je minder voldoening haalt uit wat je moet doen en misschien zelfs wel fouten maakt.

Natuurlijk is het goed om af en toe eens stil te staan bij hoe je soms overkomt op andere mensen, tot op zekere hoogte.

Maar constant met een opgelaten gevoel lopen en je schamen voor wie je bent, voorkomt dat je echt leeft, je mening geeft en spontaan jezelf bent.

Het is dan ook goed om je te realiseren dat dit gevoel van schaamte en opgelatenheid bijna altijd gekoppeld is aan specifieke situaties of mensen. Er zullen mensen zijn waarbij je dat gevoel sterker hebt dan bij anderen.

Misschien dat er mensen zijn waar je bepaalde dingen zonder gêne aan vertelt, maar dat je het niet in je hoofd zou halen om het aan andere mensen te vertellen.

De vraag is nu: als je hier last van hebt, waar komt het vandaan en hoe kom je er weer vanaf?

De basis van het probleem zit hem in een uitvergroot gevoel van zelfbewustzijn. Je bent je meer dan normaal bewust van hoe je doet, praat, beweegt. Het voelt alsof er een schijnwerper op je gericht staat, waardoor iedereen op je let. Maar in feite ben jij het zélf die doorlopend op jezelf let.

Je aandacht is voornamelijk gericht op jóu, in plaats van op de mensen en situaties om je heen. En dat is waar de sessie Je hoeft je niet te schamen je mooi kan helpen.

De sessie leert je namelijk om je aandacht op een constructieve manier te gebruiken, en het leert je om je aandacht te beheersen. Hiermee leer je om de aandacht van jou te verleggen naar dingen buiten jezelf.

In Je hoeft je niet te schamen ga je het proces starten om de schaamte en opgelatenheid in specifieke situaties te vervangen door rust en je op je gemak voelen. Dit betekent dat je weer helder kunt denken en je op een natuurlijke manier zult gedragen in die situaties.

Je zult al na een paar keer luisteren merken dat op momenten waar je verwacht dat je je ongemakkelijk en opgelaten zult voelen, er helemaal niets gebeurt. Zodra je dat merkt, weet je dat de veranderingen in gang gezet zijn.

Download daarom nu Je hoeft je niet te schamen en geniet van de vrijheid om helemaal jezelf te zijn

 • Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 4026
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.