Leer je emoties uiten

Is het niet vreemd dat in een tijdperk waarin emoties hoogtij vieren, zoveel mensen het moeilijk vinden hun gevoelens te uiten?

We worden omringd door beelden van mensen die emotioneel zijn. In elk nieuwsitem vraagt een opgewonden journalist aan iemand die net een trauma of triomf heeft meegemaakt: “Hoe voelt dat?”

Maar waarom hebben zoveel mensen moeite om zich emotioneel te uiten? Hoe kun je leren om je emoties vrij en gepast te laten zien?

Het begin met te weten dat de voorstelling van emoties uiten, zoals je dat op tv ziet, verwarrend en misleidend is. Er bestaat een merkwaardige kloof tussen de emoties zoals je op tv en bij openbare gelegenheden ziet en de privé-emoties van individuen.

Als je kijkt naar de emotionele expressie in de media, of het nu het nieuws is of een drama of een sitcom, zou je kunnen denken dat emoties nogal extreme dingen kunnen zijn.

Iedereen lijkt over de top te gaan! Maar wat hebben deze melodrama’s te maken met wat jij elke dag voelt?

Hebben andere mensen een emotioneel rijker leven dan jij?

Het werkelijke leven zit toch echt iets anders in elkaar dan je misschien denkt.

Mogelijk denk je dat ‘andere mensen’ een veel dramatischer en interessanter leven leiden dan jij. Of wellicht denk je dat er iets mis is met jou, omdat je denkt dat jij jouw emoties niet of niet goed kunt uiten.

Wat de situatie ook is… of je inderdaad wilt leren je emoties gemakkelijker te uiten, of dat je een ietwat vertekend beeld hebt over hoe je je emoties het beste kunt uiten, het kan ertoe leiden dat je je niet op je gemak voelt over je eigen emoties.

En dat kan ervoor zorgen dat je nog minder geneigd bent te uiten wat je voelt.

Ook kun je een stadium bereikt hebben waarin je niet eens meer zeker weet wat je echt voelt. Dit kan dan weer leiden tot een gevoel van niet ‘echt’ zijn. Het kan voelen alsof niemand de echte ‘jij’ kent.

En dat kan dan weer erg eenzaam zijn. En het kan je leven erg vlak en saai maken.

Hoe kan “Leer je emoties uiten” helpen?

Maar wat gebeurt er als je leert om je emoties wel (en gemakkelijker) te uiten?

Wanneer je uit deze beperkingen breekt en herontdekt hoe je kunt voelen wat je voelt en op gepaste manieren kunt laten zien wat je voelt, wordt je leven plotseling een heel stuk interessanter!

Zodra je positieve emoties zoals vreugde, fascinatie, liefde, humor, enthousiasme, enz. openlijk begint te uiten, word je onmiddellijk aantrekkelijker voor andere mensen.

En dat is letterlijk zo. Mensen zullen zich meer aangetrokken gaan voelen tot je.

Het gaat ook niet alleen om positieve emoties. Iedereen ervaart ook negatieve emoties zoals woede, angst, verdriet, jaloezie of verveling. En er is niets ‘slechts’ aan deze gevoelens, op zich. Ze zijn gewoon je reactie op bepaalde situaties.

Als je er op de juiste manier mee om kunt gaan, en ze op een constructieve manier erkent, en kunt uiten, wordt je leven voller en volwassener. Je zelfrespect en zelfbegrip zullen hierdoor groeien. En anderen zullen dat alleen maar waarderen.

Maar waar moet je beginnen?

Wanneer je gaat luisteren naar Leer je emoties uiten ga je op onbewust niveau gebruikmaken van je aangeboren capaciteiten om positieve veranderingen in je leven teweeg te brengen.

De sessie Leer je emoties uiten brengt je in een diepe staat van ontspanning – de staat waarin je het beste leert – en helpt vervolgens om je werkelijke potentieel voor emotionele expressie te verkennen.

In eenvoudige woorden betekent dit dat je het steeds gemakkelijker gaat vinden om je emoties te uiten.

De krachtige suggesties die je hoort bij Leer je emoties uiten zullen het je gemakkelijk maken om nieuwe gedragspatronen te creëren op een manier die past bij jouw specifieke situatie.

Je zult merken dat je je meer en meer op je gemak voelt met jezelf – en heerlijke ontspannen bent wanneer jij het nodig vindt om anderen te laten zien wat jij voelt.

Geef je emoties de vrijheid en geniet van een voller en fijner leven

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 4010
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous slide
Next slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.