Menu

Kindermishandeling in je jeugd

Als je een verleden hebt waarin je als kind mishandeld of (seksueel) misbruikt bent, bijvoorbeeld door incest, dan kan dat een enorme impact hebben op je huidige leven. Terugdenken aan die vreselijke momenten kan het leven nu nog steeds zwaar maken, omdat dit meestal ook de bijbehorende negatieve emoties omhooghaalt.

Ook kan het zijn dat je de herinneringen diep in je onderbewustzijn begraven hebt, om ze maar te vergeten. Maar deze vorm van overlevingstactiek is niet feilloos. Zodra er iets in je leven gebeurt, kunnen deze herinneringen tóch getriggerd worden. En dan voel je je enorm rot, zonder dat je vaak weet waardoor het komt. Dit komt doordat de herinneringen op zich weggestopt zijn, maar de bijbehorende negatieve emoties niet.

De speciale hypnosesessie Kindermishandeling in je jeugd helpt je om te kunnen gaan met herinneringen van vroeger en de negatieve emoties die nog steeds naar boven kunnen komen. Luister naar deze sessie om toegang te krijgen tot dat deel van het onderbewustzijn waar deze herinneringen zich bevinden om ze in perspectief te plaatsen en de negatieve emoties ervan los te koppelen.

Je laat hierdoor het verleden op een mentaal gezonde manier los, waardoor de gebeurtenissen van vroeger geen negatieve invloed meer hebben in het hier en nu. Je kunt terugdenken aan vroeger zonder dat het je gevoel in negatieve zin meer beïnvloedt.

De sessie Kindermishandeling in je jeugd geeft je de kracht om die last eindelijk definitief van je schouders af te laten glijden met de zekerheid dat het geen invloed meer heeft op je huidige leven. Je zult ervaren dat het leven een heel stuk luchtiger en fijner wordt, omdat het gevaar van vervelende herinneringen voorbij is.

Download nu Kindermishandeling in je jeugd en laat het negatieve verleden voorgoed achter je

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kindermishandeling in je jeugd” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten