Menu

Maak de stemmen in je hoofd stil

Hoe stemmen in je hoofd precies ontstaan begrijpen we nog niet. Wel weten we dat factoren als stress, trauma’s, vermoeidheid, slaapgebrek, somberheid en/of het gebruik van drugs een rol kunnen spelen bij het horen van stemmen in je hoofd. Ook kan het openstaan voor ‘entiteiten’ een rol spelen bij het horen van stemmen.

Stemmen horen zit vaak in de familie. Als je ongewenst stemmen hoort, kan dit op zich veel stress opleveren. Iemand die zelf stemmen hoort kan vaak voor gek versleten worden door mensen die dit fenomeen niet kennen. Anderen kunnen het horen van stemmen griezelig of gestoord vinden.

De oplossing voor het horen van stemmen in je hoofd ligt in het onderbewustzijn. Hier worden stemmen als het ware gecreëerd, ongeacht wat de bron of oorzaak is van die stemmen. Vervolgens wordt door een ander deel van het brein deze stemmen als echte stemmen geïnterpreteerd, waardoor ze gehoord worden.

De sessie Maak de stemmen in je hoofd stil zal je onderbewustzijn instrueren dit soort stemmen in je hoofd stil te maken. De stemmen zullen na verloop van tijd daadwerkelijk verdwijnen, waardoor stilte en rust in het hoofd overblijven en je heerlijk kunt genieten van deze stilte.

Download nu Maak de stemmen in je hoofd stil en geniet eindelijk van de heerlijke stilte en rust in het hoofd

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Maak de stemmen in je hoofd stil” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten