Menu
Omgaan met ADD

Omgaan met ADD

Ben je vaak chaotisch of rommelig? Heb je moeite om te beginnen aan iets wat gedaan moet worden? En als je dan ergens aan bent begonnen is het alsof er een knop omgaat… je gáát maar door, zonder stoppen, net zolang tot je af hebt wat je wilde doen.

En wat is het dan lastig als je geroepen wordt om te eten, of als je afspraken hebt. Het haalt je uit je ‘flow’ en uit je humeur! En wat je doet wil je ook nog eens perfect doen, maar als het niet perfect kan laat je het al gauw voor wat het is. En zo kun je gaan van het ene uiterste in het andere.

En altijd maar die drukte in je hoofd, terwijl je best weleens een weekje rust zou willen, zonder die stroom aan eindeloze gedachten! Of dwaal je constant af van het ene onderwerp naar het andere?

Stel je gaat iets halen in de keuken, ziet onderweg iets anders, gaat dat doen en terwijl je ermee bezig bent bedenk of zie je weer iets en sta je op om dát te pakken of te doen … om vervolgens weer afgeleid en ergens anders mee bezig te zijn. Herken je dat? Lees dan even verder.

Met de hypnosesessie Omgaan met ADD kun je een grote mate van innerlijke rust creëren. Direct bij het beluisteren van de sessie voel je de ontspanning al, en komt die broodnodige rust snel opzetten. En ook na het luisteren ervaar je dat je kalmer wordt, met meer focus.

Je krijgt m eer aandacht voor datgene dat gedaan moet worden, zonder in uitersten te vervallen en zonder constant te verdwalen. Je ontdekt dat ADD nadelen kan hebben, maar zeker ook voordelen, zoals die hyperfocus! En die kun je gebruiken op de momenten dat het zo goed kunt gebruiken.

De sessie Omgaan met ADD helpt je om meer grip te krijgen op ADD, waardoor je uiteindelijk jezelf meer gaat waarderen!

Download nu de sessie Omgaan met ADD en profiteer van de voordelen die ADD je biedt

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Omgaan met ADD”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten