Vrij van OCS OCD (dwangneurose)

Wordt je gekweld door de druk van een obsessieve compulsieve stoornis? Moet je je leven organiseren rond ogenschijnlijk nutteloze en zich steeds herhalende rituelen en gedragingen om iets van innerlijke rust te krijgen?

Mensen die nog nooit een obsessieve compulsieve stoornis hebben ervaren vinden het vaak moeilijk te begrijpen, of te accepteren.

Ze snappen niet waarom je niet gewoon eens niet je stappen kunt tellen, je handen voor de veertigste keer moet wassen, of wat jouw dwanghandeling ook mag zijn.

Het probleem is dat jij het ook niet snapt. Je weet alleen dat het gevoel dat je iets moet doen overweldigend krachtig is.

Wanneer OCS je leven volledig heeft overgenomen en je er dagelijkse problemen door ondervindt, is het tijd om professionele hulp te zoeken.

Er zijn echter ook dingen die je daarnaast zelf kunt doen. Ten eerste is het belangrijkste dat je begrijpt dat het niet zo interessant is om te weten waarom je deze dwanggedachten of -handelingen hebt.

Veel belangrijker is het om te begrijpen wat er gebeurt wanneer je die drang voelt, en hoe je ermee om kunt gaan.

Het begint meestal met een gedachte die aanhoudt. Dit kan vanuit een angst zijn (‘als ik mijn voet schuin zet ben ik in gevaar’, ‘ik heb iets aangeraakt dat mogelijk besmet is met iets waar ik ziek van kan worden’), of bijvoorbeeld vanuit iets praktisch (‘heb ik het gas wel uitgedraaid?’, ‘de achterdeur is niet op slot gedaan’).

Zo’n gedachte roept een sterk gevoel op waar je gehoor aan moet geven. Zolang je dat niet doet, blijft die gedachte malen en steeds harder om je aandacht roepen.

En als je eraan toegeeft, en je voet recht zet, je handen wast, teruggaat om te kijken of het gas wel uit is en de deur op slot, voel je een enorm gevoel van verlichting, opluchting!

Op deze manier is je brein inmiddels geprogrammeerd geraakt met het sturen van sterke prikkels en daarop reageren. Een vicieuze cirkel.

Het mooie is dat programmeringen altijd onbewuste processen zijn, en die zijn te herprogrammeren!

Met de sessie Vrij van OCS OCD (dwangneurose) herprogrammeer je je onderbewustzijn zodat je je kalm gaat voelen en niet constant getriggerd worden met die impulsen die actie vereisen.

Ook leer je te dissociëren van die automatische reactie en deze te vervangen door een kalme en afstandelijke reactie, anders dan voorheen.

De methode die wordt gebruikt helpt je om op een zachte en veilige manier nieuwe patronen aan te brengen, waarbij je volledig en diep ontspant.

Deze ontspanning neem je mee in je dagelijks leven, zodat je in situaties die voorheen spanning brachten nu kalm en rustig blijft.

Uiteindelijk zorgt Vrij van OCS OCD (dwangneurose) ervoor dat je nauwelijks meer impulsen of aandrang merkt, zodat je leven veel plezieriger is.

Download nu Vrij van OCS OCD (dwangneurose) en ontdek een hele nieuwe manier van leven vrij van dwangmatige impulsen

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 2609
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous slide
Next slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.