Menu
Vrij van stotteren

Vrij van stotteren

Voel je je gespannen als je iets tegen iemand wilt zeggen, bang dat het er niet vloeiend genoeg, of haperend uit komt? Vind je het moeilijk als mensen je onverwacht iets vragen en op je antwoord zitten te wachten, terwijl het zweet je uitbreekt omdat je onzeker bent over je spraak? Of ga je ervan stotteren als mensen woorden van je verwachten terwijl ze je aan zitten te kijken?

Het kan ook zijn dat je vanuit een minderwaardigheidsgevoel het spreken zoveel mogelijk probeert te vermijden. Want in dat geval weet je tenminste zeker dat je niet stottert. Stotteren kan je enorm belemmeren om je goed te kunnen uiten, en het kan je wereld erg klein maken, doordat je steeds minder mensen genoeg vertrouwt om gewoon jezelf te zijn.

Met de hypnosesessie Vrij van stotteren wordt er op een onbewust niveau gewerkt om de vicieuze cirkel waarin je zit te doorbreken. Je kunt je weer ontspannen als het op spreken aan komt. Je wordt innerlijk kalm en voelt je zekerder.

Je spraak wordt vloeiender en gaat met sprongen vooruit en voor je het weet heb je weer plezier in het praten met andere mensen en kun jij ook zonder haperen vertellen wat je maar wilt!

Download nu Vrij van stotteren, zodat je weer vloeiend kunt praten

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 29,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  19,99 Vanaf:  19,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Vrij van stotteren”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten