Menu

Geniet van je levensreis

Hoeveel plezier heb jij in je huidige leven? Heb je gemerkt dat door het focussen op de toekomst je vaak de leuke dingen in het nu misloopt?

John Lennon zei ooit “Life is what happens when you’re busy making other plans”, wat zoveel zegt als dat je leven aan je voorbijgaat, terwijl je plannen maakt (voor de toekomst).

Soms zijn we zo druk bezig met onze toekomst, dat het heel eenvoudig is om verstrikt te raken in het toekomstdenken. En dat betekent vaak dat we vergeten dat we ook in het nu leven en het er nu van moeten nemen. Per slot van rekening kan het morgen afgelopen zijn, en wat heb je dan? Daarom is het belangrijk dat de balans tussen ‘werken aan je toekomst’ en ‘genieten van je leven nu’, goed is.

Als je te veel gericht bent op de toekomst, kunnen vriendschappen verwateren, relaties er onder lijden en kinderen opgroeien zonder dat je het opgemerkt hebt. En zelfs als je die toekomst ‘waarvoor je het allemaal doet’ realiseert, weet je dat je ergens iets gemist hebt.

Zoals bij veel dingen in het leven, is het zaak om hier een gouden middenweg in te vinden. Een fijn leven bestaat enerzijds uit het realiseren van je toekomstplannen, maar OOK ontspannen en kunnen genieten van de mooie dingen die zich nu afspelen.

Met de sessie Geniet van je levensreis ga je dit realiseren en de balans herstellen, doordat je meer aandacht gaat geven aan het nu. De sessie Geniet van je levensreis helpt je meer te laten genieten van je leven nu, terwijl je ook toekomstgericht blijft.

Je zult hierdoor goed worden in het afstand nemen tot je zorgen. Ook ontwikkel je een breder perspectief en ga je de waarde zien van die prachtige nu momenten. En het grootste voordeel is dat je veel meer gaat genieten van het leven in zijn geheel.

Download nu Geniet van je levensreis, zodat je je leven niet misloopt

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 4104 Categorie: Tags: , , , , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geniet van je levensreis” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten