Menu

Heb meer plezier

Lekker lachen produceert chemische stofjes die een prettig gevoel geven en stress verminderen en hypnotherapie kan je helpen om een gewoonte te maken van ‘plezier hebben’.

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Vaak is het leven veel te serieus. Natuurlijk zijn er serieuze zaken, maar er moet ook ruimte zijn voor plezier, lol en lachen. Kijk je weleens jaloers naar andere mensen die plezier hebben? Vraag je je af waar het plezier in jouw leven is gebleven?

Dat lijkt misschien een gekke vraag, want plezier hebben is niet iets dat je moet leren. Dat gebeurt vanzelf, toch? Maar als je wacht totdat plezier hebben vanuit zichzelf gebeurt, gebeurt het meestal niet. ‘Plezier hebben’ staat waarschijnlijk niet op je ‘to do’-lijst, omdat er belangrijkere dingen in het leven zijn, of niet soms?

Is lol hebben nutteloos?

Het is waar dat in onze concurrerende, prestatiegerichte wereld, we allemaal te maken hebben met de druk van gezien willen worden en mee willen doen met nuttige activiteiten. Natuurlijk hebben we allemaal onze verschillende verplichtingen, maar de hang naar ‘nuttig zijn’ zorgt er vaak voor dat andere dingen die we graag doen naar de achtergrond worden geschoven.

En dit is niet goed, want plezier hebben heeft naast dat het leuk is, ook een nuttige functie. Het is een noodzakelijke uitlaatklep voor je. Je laadt er je accu mee op en je wordt er simpelweg gelukkiger door.

De wetenschap achter plezier hebben

Een goede lachbui geeft je een goed gevoel. Maar het heeft ook een meetbaar effect. Zo verlaagt het je niveau van het stresshormoon cortisol. Dus wanneer je meer dingen doet die je laat lachen, heeft dit een meetbaar effect op je gezondheid.

Wanneer je in een patroon zit waarbij je voornamelijk focust op verplichtingen, of wanneer je de gewoonte hebt om te wachten tot iemand anders voorstelt iets leuks te gaan doen, dan is dat een teken dat je uit balans bent.

Eén hypnosesessie kan je helpen om aanzienlijk meer plezier te krijgen in je leven

De sessie Heb meer plezier is specifiek gemaakt om je leven te transformeren en leuker te maken. Deze heerlijke sessie helpt je op alle niveaus in je leven meer plezier te krijgen.

Je gaat je van binnenuit beter voelen. Je krijgt dat diep lekkere gevoel meer te genieten van je leven. Je gaat je leven leuker vinden. En anderen gaan jou ook leuker vinden, omdat ze met je kunnen lachen. Want heb je weleens gehoord hoe mensen praten over een ander? Vaak zeggen ze “met die-en-die kun je lachen, joh!”

Zeggen ze dat ook over jou?

Met de sessie Heb meer plezier:

  • Maak je je leven leuker
  • Ga je meer lachen en voel je je beter
  • Trek je andere mensen aan, want plezier werkt magnetisch
  • Ga je ernaar uitkijken om meer lol te hebben

Download nu Heb meer plezier en ontdek hoeveel meer plezier je vanuit jezelf kunt hebben. Maak van jouw leven een feestje!

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Heb meer plezier” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten