MEER IN DEZE CATEGORIE

Heb meer plezier

Lekker lachen produceert chemische stofjes die een prettig gevoel geven en stress verminderen en hypnotherapie kan je helpen om een gewoonte te maken van ‘plezier hebben’.

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Vaak is het leven veel te serieus. Natuurlijk zijn er serieuze zaken, maar er moet ook ruimte zijn voor plezier, lol en lachen. Kijk je weleens jaloers naar andere mensen die plezier hebben? Vraag je je af waar het plezier in jouw leven is gebleven?

Dat lijkt misschien een gekke vraag, want plezier hebben is niet iets dat je moet leren. Dat gebeurt vanzelf, toch? Maar als je wacht totdat plezier hebben vanuit zichzelf gebeurt, gebeurt het meestal niet. ‘Plezier hebben’ staat waarschijnlijk niet op je ‘to do’-lijst, omdat er belangrijkere dingen in het leven zijn, of niet soms?

Is lol hebben nutteloos?

Het is waar dat in onze concurrerende, prestatiegerichte wereld, we allemaal te maken hebben met de druk van gezien willen worden en mee willen doen met nuttige activiteiten. Natuurlijk hebben we allemaal onze verschillende verplichtingen, maar de hang naar ‘nuttig zijn’ zorgt er vaak voor dat andere dingen die we graag doen naar de achtergrond worden geschoven.

En dit is niet goed, want plezier hebben heeft naast dat het leuk is, ook een nuttige functie. Het is een noodzakelijke uitlaatklep voor je. Je laadt er je accu mee op en je wordt er simpelweg gelukkiger door.

De wetenschap achter plezier hebben

Een goede lachbui geeft je een goed gevoel. Maar het heeft ook een meetbaar effect. Zo verlaagt het je niveau van het stresshormoon cortisol. Dus wanneer je meer dingen doet die je laat lachen, heeft dit een meetbaar effect op je gezondheid.

Wanneer je in een patroon zit waarbij je voornamelijk focust op verplichtingen, of wanneer je de gewoonte hebt om te wachten tot iemand anders voorstelt iets leuks te gaan doen, dan is dat een teken dat je uit balans bent.

Eén hypnosesessie kan je helpen om aanzienlijk meer plezier te krijgen in je leven

De sessie Heb meer plezier is specifiek gemaakt om je leven te transformeren en leuker te maken. Deze heerlijke sessie helpt je op alle niveaus in je leven meer plezier te krijgen.

Je gaat je van binnenuit beter voelen. Je krijgt dat diep lekkere gevoel meer te genieten van je leven. Je gaat je leven leuker vinden. En anderen gaan jou ook leuker vinden, omdat ze met je kunnen lachen. Want heb je weleens gehoord hoe mensen praten over een ander? Vaak zeggen ze “met die-en-die kun je lachen, joh!”

Zeggen ze dat ook over jou?

Met de sessie Heb meer plezier:

 • Maak je je leven leuker
 • Ga je meer lachen en voel je je beter
 • Trek je andere mensen aan, want plezier werkt magnetisch
 • Ga je ernaar uitkijken om meer lol te hebben

Download nu Heb meer plezier en ontdek hoeveel meer plezier je vanuit jezelf kunt hebben. Maak van jouw leven een feestje!

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 4103
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

>
Geen producten

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.