Menu

Ontdek de betekenis van je leven

Als je je ooit hebt afgevraagd wat de betekenis van het leven is, ben je niet de enige. Al duizenden jaren vragen mensen ‘waarom ben ik hier?’, ‘waarom leef ik?’, ‘waar ga ik naartoe?’, ‘wat is het doel?’.

En vanaf het moment dat je die vragen over jóuw leven begon te stellen, kreeg je antwoorden die je hebben beïnvloed, zowel positief als negatief. Familie, leraren, religieuze leiders, invloedrijke mensen in de maatschappij, allemaal hebben ze er wel iets over te zeggen.

De kans is groot dat je dit nu leest, omdat de antwoorden die je tot nu toe kreeg niet bevredigend waren. Wellicht vraag je je af of er niet méér is?

Of misschien had je tot voor kort een betekenisvol leven, en zijn er dingen veranderd in je omstandigheden, waardoor je het gevoel hebt verdwaald te zijn, alsof je ankerloos ronddobbert.

De meeste mensen zijn het ermee eens dat je basiszaken als voedsel, kleding en onderdak, maar ook dingen als werk en sociale verbinding, nodig hebt om een prettig leven te leiden.

Het is echter minder bekend en geaccepteerd dat een gevoel van betekenis van vitaal belang is voor je welzijn.

Je hebt de behoefte om een doel te hebben, om te weten welke richting je op moet gaan met je leven. Als je deze betekenis niet vindt, kun je depressieve gevoelens ontwikkelen, of de leegte proberen op te vullen met bijvoorbeeld een drank-, drugs- of koopverslaving.

En deze verslavingen brengen uiteindelijk geen vervulling. Ze dragen alleen maar bij aan nog meer leegte en negatieve gevoelens. Dus hoe ontdek je nu wat de betekenis van jóuw leven is?

De betekenis van het leven is geen kant-en-klaar iets dat je alleen maar even hoeft op te pakken. De betekenis van jouw leven maak je zelf, door hoe je je leven leidt.

De natuur heeft bepaald dat je behoeften hebt, die vervuld moeten worden om een goed leven te leiden. Daarnaast heeft de natuur ook gezorgd dat je de middelen hebben om aan die behoeften te voldoen. Eén van de meest krachtige middelen daartoe is je eigen onderbewustzijn.

De sessie Ontdek de betekenis van je leven zal je laten zien hoe je je eigen onderbewustzijn je leermeester kunt laten zijn.

Ontdek de betekenis van je leven brengt je in een diepe ontspanning waar je brein zich kan openen voor alle mogelijkheden om een betekenisvol leven te leiden, vanuit waar je op dit moment staat.

De sessie helpt je om te stoppen met zoeken op de verkeerde plekken, en je aandacht te concentreren op het opbouwen van je eigen ware betekenis.

Download Ontdek de betekenis van je leven nu en begin aan de belangrijkste ontdekkingsreis die je ooit zult maken, de ontdekkingtocht naar de betekenis van jóuw leven!

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ontdek de betekenis van je leven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten