Menu

Stop woedeaanvallen

Heeft je kind last van driftbuien of woedeaanvallen, waarbij het stampvoetend en tierend met een rood gezicht van opwinding tekeer gaat? Of drukken de driftbuien van kindlief zo’n groot stempel op het gezinsleven, dat er iets moet gebeuren, maar je weet niet wat? Lees dan even verder.

Niet krijgen wat je wil, of wat je denkt dat je wil, hoort bij het leven. We zouden allemaal graag alles onder controle hebben, maar de realiteit is anders. Als volwassenen hebben wij de ervaring om daarmee om te kunnen gaan, maar (kleine) kinderen hebben dat nog niet. Zij missen ervaring, begrip en emotionele volwassenheid. Daarom kan iets niet krijgen voor ze voelen alsof hun wereld vergaat.

En als een kind een woedeaanval heeft, dan is de beste reactie om in ieder geval zelf rustig te blijven en zeer zeker niet mee te gaan doen, door (terug) te gaan schreeuwen, al kan de verleiding groot zijn.

Als het kind ziet dat de volwassene totaal niet geraakt wordt door zijn of haar uitbarsting, dan helpt dat als voorbeeld hoe het hoort. Het kind ziet dan dat zijn of haar driftbui geen enkel effect heeft.

Uitleggen waarom iets niet kan, werkt ook niet, omdat het kind daar niets aan heeft, terwijl er een emotionele stroom door hem of haar heengaat. Dus hoe bereik je je kind in zo’n geval en maak je een eind aan die woedeaanvallen?

Dit hypnotische verhaal gaat jou en je kind helpen de driftbuien te laten verdwijnen. Door het verhaal leert je kind op onbewust niveau om te gaan met sterke emoties van waaruit driftbuien of woedeaanvallen ontstaan.

De sessie Stop woedeaanvallen vertelt een geweldig innemend verhaal dat niet alleen erg leuk is, maar ook een soort mentale spiegel is. Kinderen identificeren zich altijd met de personages in een verhaal en zo leren ze onbewust van deze personages, bijvoorbeeld hoe zij het beste op problemen kunnen reageren.

Door je kind vaker naar dit verhaal te laten luisteren zullen de driftbuien steeds minder fel worden en minder vaak voorkomen, totdat ze uiteindelijk verdwenen zijn. Je zult merken dat je kind hierdoor beter in zijn of haar vel komt te zitten en meer innerlijke rust krijg. Je kind zal steeds beter leren om zichzelf te kalmeren en in toom te houden.

Download nu Stop woedeaanvallen en geef je kind die innerlijke rust terug

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop woedeaanvallen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten