Menu

Zelfvertrouwen voor kinderen

Hoe help jij een verlegen kind om wat meer uit zijn of haar schulp te kruipen en nieuwe dingen te ondernemen? Hoe help jij een kind echt om meer zelfvertrouwen te krijgen? Dit soort vragen zijn voor ouders of opvoeders vaak niet eenvoudig te beantwoorden.

Bij een gebrek aan zelfvertrouwen denken kinderen al snel dat ze iets niet kunnen. Zij beginnen vaak aan dingen met het idee dat ze het toch niet tot een goed einde zullen brengen en falen onnodig vaak, juist door deze gedachte.

Zij onderschatten zichzelf en hun mogelijkheden. Vanuit het idee dat het toch niet zal lukken, gaan ze situaties, mensen en taken vaak uit de weg.

Dit probleem kun je echter eenvoudig en snel oplossen met de sessie zelfvertrouwen voor kinderen, die speciaal voor kinderen is ontwikkeld.

De sessie is een hypnotisch spannend verhaal, zonder dat duidelijk is dat het hypnotisch is. Kinderen houden van een goed verhaal en door dit verhaal gaat het kind het gevoel krijgen dat het alles aan kan.

Het verhaal zit vol magische elementen, waardoor het zich zelfverzekerd gedrag levendig voor kan stellen en het zichzelf in die situatie kan verplaatsen.

Het verhaal zit dusdanig in elkaar dat ze het graag vaker willen horen, en net zoals bij bepaalde films, zullen zij het onbewust geleerde zelf in praktijk gaan brengen, omdat kinderen het leuk vinden dingen na te doen.

Download nu Zelfvertrouwen voor kinderen en geef je kinderen snel het zelfvertrouwen dat ze nodig hebben

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zelfvertrouwen voor kinderen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten