Menu

Academisch presteren

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Dwalen jouw gedachten vaak af tijdens de les of de colleges en kun je moeilijk onthouden wat er besproken wordt? Presteer jij ondermaats?

Kennis geeft je een voorsprong in een concurrerende wereld. Om goed te kunnen presteren moet je in staat zijn feiten te onthouden en begrijpen hoe die feiten samen grotere patronen vormen. Daarnaast is het belangrijk dat je voor jezelf kunt denken en kunt communiceren over je kennis.

Goede academische prestaties gaan daarnaast gepaard met goede organisatorische vaardigheden. Denk daarbij aan een opgeruimde werkplek en je tijd verstandig indelen.

Uitmuntende academische prestaties hebben alles te maken met de juiste mentaliteit om te leren. Als je ontspant, kun je meer informatie opnemen en beter leren.

De sessie Academisch presteren helpt jouw brein om ontspannen te zijn als dat nodig is, zodat het beter in staat is om informatie op te nemen, te begrijpen en te communiceren.

De hypnosesessie Academisch presteren stelt je ook in staat om datgene wat je hebt geleerd te verwerken. Je vergroot daarnaast je academische zelfvertrouwen.

Je hoeft alleen maar je koptelefoon op te zetten en ontspannen te luisteren, terwijl je op diep niveau leert hoe je de juiste mentaliteit krijgt om te leren en beter academisch te presteren. En daarmee maak je het jezelf een stuk gemakkelijker om hoge cijfers te scoren.

Download nu Academisch presteren en krijg een voorsprong in een concurrerende wereld

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

1 beoordeling voor Academisch presteren

  1. Waardering 5 uit 5

    M. (geverifieerde eigenaar)

    Zeer goede sessie, met goede resultaten.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten