Menu
Leer beter spellen

Leer beter spellen

Het spellen van moeilijkere woorden of zinnen kan je hoofd doen tollen. De Nederlandse taal staat dan ook bekend als moeilijke taal, omdat er zoveel regels en uitzonderingen op die regels zijn. En dan hebben we ook nog te maken met periodieke veranderingen.

Als je woorden verkeerd spelt, kan dit er onbenullig en zelfs dom uitzien. Door een slechte spelling kan je werk er onwaardig, slordig en onprofessioneel uitzien, ook als je heel erg je best hebt gedaan of dyslectisch bent. Daarnaast kan een foutieve spelling de boodschap die je wilt overbrengen vaag en verwarrend maken. En wat het ergste is: mensen beoordelen jou als persoon maar al te snel, als je spelling niet goed is.

Als je je spelling wilt verbeteren, is het belangrijk je geheugen en je herinneringsvermogen op dit specifieke gebied te verbeteren. En dát kan eenvoudig met hypnose. De sessie Leer beter spellen zal je helpen dit op een eenvoudige, prettige en snelle manier te realiseren.

Je zult hierdoor merken dat het spellen je steeds beter afgaat en dat je schrijfwerk er kwalitatief steeds beter uit gaat zien. Je kunt voortaan met meer zekerheid schrijven, zonder het gevoel te hebben je te moeten verontschuldigen voor je spelling. Je kunt je voortaan trots voelen dat je de taal goed beheerst.

Download nu de sessie Leer beter spellen en voel je voortaan zeker over je spellingsvaardigheid

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Leer beter spellen”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten