Leren met een schone lei

Hoe zou het zijn als je helemaal blanco, met een schone lei, aan iets zou kunnen beginnen? Stel, je wilt iets leren, dan heb je vaak al informatie opgeslagen. Informatie die niet altijd klopt en soms zelfs ronduit onbruikbaar is.

In hoeverre kun je openstaan, nieuwsgierig zijn, flexibel zijn en hongerig naar nieuwe kennis en nieuw begrip?

Ooit ben je je leven begonnen zonder voorkennis. Je was als een onbeschreven blad, een schone lei, volledig onbevangen. Je kon nog niets en je wist nog niets.

Je had geen ideeën of meningen over de wereld om je heen, en alles wat je zag, hoorde, aanraakte, proefde en rook fascineerde je.

Vanaf die onbevangenheid en onwetendheid groeide je op tot nu, en moet je nu eens zien hoe vol je zit met ideeën, overtuigingen en aangeleerde ‘wijsheid’.

Als kind leerde je vliegensvlug, je brein was als een spons en zoog alle informatie om je heen op en accepteerde het kritiekloos. Dingen die je ouders je leerden, familie, leerkrachten, religieuze leiders, je klasgenoten… het maakte niet uit, je nam min of meer klakkeloos aan waarvan je gezegd werd dat het zo was.

Als je brein te vol zit

En hoe staat het nu met dat vermogen om nieuwe dingen te leren? Ben je zo’n volwassene die zegt ‘als kind kon ik dat wel, maar nu is iets leren een langdurige strijd’?

Iets totaal nieuws leren, zonder enige voorkennis of ervaring, wil meestal nog wel redelijk vlot lukken. Je zult vooral merken dat het lastig wordt als je dingen wilt leren waarvan je al het een en ander afweet.

Je bent geneigd te denken ‘oh dat weet ik allemaal al’, ‘oh ja, dat zit zo en zo’, of je hebt jezelf na een vroegere poging iets te leren ervan overtuigd dat je dat niet kunt, dat het niks voor jou is, dat je ouders het al niks vonden en jij dus ook niet.

Soms zou het wenselijk zijn als je al die vroegere informatie die in je brein zit opgeslagen even aan de kant zou kunnen schuiven. Gewoon met een schone lei beginnen, zonder al die ‘voorkennis’.

Weer zijn als een onbevangen en onwetend kind, dat eenvoudig nieuwe dingen leert en ontdekt, zonder gehinderd te worden door beperkende overtuigingen.

Het mooie is dat dat kán!

Terug naar de schone lei

Met de sessie Leren met een schone lei doe je namelijk precies dat! Je schuift alle informatie en kennis die je hebt opgeslagen aan de kant en maakt ruimte voor nieuwe dingen, die je vervolgens even eenvoudig in je opneemt als vroeger.

Het is als een volle eetkamertafel waar van alles op is neergezet en neergelegd, je kunt er niets meer op kwijt en als je alles laat liggen is er nauwelijks plek om nog een bord neer te zetten om de tafel te gebruiken waarvoor hij bedoeld is.

Pas wanneer je alle spullen die er niet op horen te liggen hebt opgeruimd, heb je de benodigde ruimte om ontspannen aan tafel te kunnen eten. En dat opruimen kan zijn dat je alles tijdelijk in een grote doos aan de kant zet, totdat je klaar bent met eten!

Wat kun je verwachten?

Wanneer je regelmatig naar Leren met een schone lei luistert, zul je:

 • merken dat je op een totaal nieuwe manier kijkt naar de dingen die je al weet en begrijpt
 • een meer ontspannen houding hebben als het gaat om je openstellen voor nieuwe, soms zelfs uitdagende, ideeën
 • vaardig worden in het tijdelijk opzij zetten van eerder opgedane kennis, totdat je je de nieuwe informatie volledig in je hebt opgenomen
 • eenvoudig oude kennis kunnen bekijken en zorgvuldig tegen nieuwe ideeën, concepten en begrip aan houden
 • probleemloos ideeën en overtuigingen, zowel oud als nieuw, loslaten wanneer ze niet (meer) bij jou passen en onbehulpzaam zijn voor jouw leven
 • genieten van het terugkeren van je onbevangenheid en gevoel van verwondering wanneer je gretig en succesvol nieuwe dingen leert

Download daarom nu Leren met een schone lei en ontdek wat de wereld je allemaal te bieden heeft aan prachtige, nieuwe ervaringen

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 4614
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous slide
Next slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.