Menu

Onthoud wat je leest

Vergeet jij vaak wat je net gelezen hebt? Voelt het soms alsof lezen een tijdverspilling is? Veel mensen vinden het lastig om informatie te onthouden die ze net gelezen hebben.

Je probeert wanhopig de woorden te onthouden, maar wanneer je een hoofdstuk opnieuw leest is het net alsof de informatie nieuw voor je is. Of je hebt een ‘oh ja’-moment. Maar dat is altijd achteraf. Je geeft het uiteindelijk maar op omdat het voelt dat je je tijd aan het verspillen bent.

Toch kan lezen je leven enorm verrijken. Het is een mooie manier om kennis en wijsheid te krijgen en te delen. Helemaal als je simpelweg veel (of alles) onthoudt, wat je gelezen hebt.

Om je heen hoor je mensen citaten opdreunen. Zij lijken er geen enkele moeite mee te hebben. Er moet dus een manier zijn om datgene wat je leest in je onderbewustzijn op te slaan. Maar hoe doe je dat?

De sessie Onthoud wat je leest is een hypnosesessie die je de technieken aanreikt om gelezen feiten diep in je hoofd op te slaan, zodat je ze op een later moment paraat hebt als dat nodig is.

Terwijl je ontspant en luistert naar je download merk je dat je meer sturing hebt als je leest, een beter beeld krijgt van wat je wilt leren en dingen die je hebt gelezen beter voor de geest kunt halen. Je herinneringsvermogen voor het gelezen woord wordt als het ware geboost! De sessie Onthoud wat je leest helpt je dan ook te genieten van de voordelen van efficiënt leren.

Download nu Onthoud wat je leest en verrijk je leven door veel meer en beter te onthouden wat je leest

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Onthoud wat je leest” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten