Menu

Activeer haargroei!

Veel mannen worden naarmate ze ouder worden kaal. Soms wordt er gezegd dat het met ouderdom of met de mannelijke hormonen te maken heeft. Hoe dan ook vinden veel mannen (en heel soms ook vrouwen) het niet leuk om kaal te worden. Vaak wordt gedacht dat kaal worden een onomkeerbaar proces is, terwijl de ervaring ons geleerd heeft dat haargroei zeer goed beïnvloed kan worden via het onderbewustzijn.

Deze krachtige hypnosesessie Activeer haargroei! keert het proces van haaruitval op het hoofd om. Kaalheid wordt omgezet in haargroei, omdat de eigenschappen van het onderbewustzijn opnieuw geprogrammeerd worden. Het lichamelijke zelfherstellende vermogen, dat onder regie staat van het onderbewustzijn, heractiveert en revitaliseert de haarzakjes, waardoor de productie van nieuwe haarcellen weer op gang komt.

Download nu Activeer haargroei! en geniet weer van de luxe van een mooie, weelderige haarbos

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 1804 Categorie: Tags: , , , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Activeer haargroei!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten