Menu

Behandeling tegen een overactieve blaas

Wanneer je last hebt van een overactieve blaas moet je vaak kleine beetjes plassen en heb je moeite om de urine op te houden bij aandrang (drang of urge-incontinentie). Het is een aandoening die zowel bij mannen als vrouwen voorkomt.

Bij een overactieve blaas moet je vaak en ineens nodig plassen. Soms wel tot negen keer gedurende de dag en ook ‘s nachts.

Als de aandrang om te plassen heel sterk is, kan het ook voorkomen dat je hierbij wat urine verliest. Sommige mensen met een overactieve blaas hebben ook last van verstopping en pijn bij het vrijen.

Een groot probleem bij een overactieve blaas, is het feit dat je niet altijd op tijd een waarschuwing krijgt. Je hebt dan te weinig tijd tussen het signaal dat je blaas vol zit en de tijd om naar het toilet te gaan. Het komt dan voor dat je het niet meer op kunt houden en te laat bent. Het resultaat mag duidelijk zijn: een natte broek, schaamte en een gevoel van onmacht, omdat je de controle over je blaas kwijt bent.

Hypnose kan je helpen om van je overactieve blaas af te komen. Met de hypnose sessie Behandeling tegen een overactieve blaas neem je persoonlijk actie om zaken voor jezelf beter te maken.

Terwijl je ontspant en luistert naar de sessie Behandeling tegen een overactieve blaas word je je bewust dat je je veel rustiger en ontspannen wordt. Het aantal keren dat je naar het toilet moet gaan wordt vele malen minder en je voelt dat je weer op je lichaam kunt vertrouwen.

Je krijgt voortaan eerder het signaal van de blaas, waardoor je ruim op tijd bent. Ook zal de frequentie van het naar het toilet moeten gaan afnemen. Hierdoor kun je je energie weer stoppen in de zaken die je wilt doen, zonder je zorgen te maken over je blaas. Je geniet hierdoor veel meer van het leven.

Download nu Behandeling tegen een overactieve blaas, en geniet weer van een comfortabel gevoel

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kies meerdere sessies = korting tot 35%
  • Ook als Nachtsessie en Multiliminal
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

 49,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Behandeling tegen een overactieve blaas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten