Genees Hooikoorts Programma & Bonussen

Hooikoorts kan een behoorlijke nachtmerrie zijn die elk jaar opnieuw een paar maanden kan duren.

Bij hooikoorts kun je last hebben van een verstopte neus of een ‘loopneus’. Je ogen kunnen jeuken, tranen of branderig aanvoelen. Je keel kan droog en branderig zijn, waarbij je moet hoesten. Soms heb je last van kriebelhoest.

In extremere gevallen kun je aanhoudend blijven niezen. Soms wel tot 100 keer achter elkaar. Sommige mensen hebben een vol gevoel in hun hoofd. Ook een koortsig en moe gevoel kan het gevolg zijn van hooikoorts. Hooikoorts is een sterk allergische reactie, waar je elk jaar opnieuw een paar maanden last van kunt hebben.

Waardoor krijg je hooikoorts?

De periode dat je last hebt van klachten door hooikoorts loopt samen met de bloeiperiode van bomen en grassen. Zij laten stuifmeel los (pollen), die door de wind meegenomen worden. Dit kan vanaf januari tot en met september zijn.

Hooikoortsklachten zijn het hevigst wanneer de pollenconcentratie in de lucht het hoogst is, meestal op warme, winderige dagen.

Hooikoortsklachten:

 • Neusklachten, zoals jeuk, niesbuien of een loopneus
 • Hoofdpijn
 • Jeukende en branderige ogen
 • Hoesten
 • Irritatie van je huid
 • Extreme vermoeiheid
 • Een grieperig gevoel

Je hoeft geen dokter te zijn om te weten dat hooikoorts zeer vervelende effecten kan hebben. De kans is namelijk aanwezig dat je gedurende het hooikoortsseizoen wekenlang ziek bent van deze vervelende allergie.

Op het internet kun je allerlei tips vinden, waar je niets aan hebt. Ook kun je medicijnen krijgen om te proberen het hooikoortsleed te verzachten. Het probleem is dat je met al deze middelen niet de werkelijke achterliggende oorzaak aanpakt van hooikoorts.

Hierdoor blijf je min of meer last houden van klachten. Medicijnen werken soms, maar door gewenning is de kans groot dat ze het jaar erop niet meer werken.

Zoals met elke allergie is het jouw eigen immuunsysteem dat de klachten veroorzaakt. Zodra je in aanraking komt met pollen (veroorzakers van hooikoorts), gaat je immuunsysteem histamine aanmaken. En het is juist deze overvloed aan histamine, dat je hooikoortsklachten veroorzaakt.

Wanneer je medicijnen slikt, heeft dat meestal een verdovende werking, waardoor je draaierig of zweverig in je hoofd kunt worden.

Medisch gezien is er geen goede oplossing om hooikoorts te genezen, omdat de achterliggende oorzaak niet aangepakt wordt.

Hoe kom je wél van je hooikoorts af?

Elk mens heeft een immuunsysteem dat je helpt indringers te verjagen. Je zou denken, hoe sterker je immuunsysteem, hoe beter. Alleen met een allergie werkt het anders.

Jouw immuunsysteem werkt prima, want het reageert op de indringers (pollen) door histamine aan te maken. Het heeft dan ook geen enkele zin om te proberen je immuunsysteem te versterken om van hooikoorts af te komen.

Je immuunsysteem staat onder regie van je onderbewustzijn. Daar bevindt zich de programmering voor wat je immuunsysteem moet doen. Wanneer je onderbewustzijn de juiste instructies krijgt om minder histamine aan te maken, zodra het pollen detecteert (die in feite onschuldig zijn), dan zal de allergische reactie ook wegblijven. Het is dus een kwestie van je onderbewustzijn de juiste instructies geven om van hooikoorts af te komen.

Dit programma helpt je

 • Van neusklachten, zoals een verstopte neus, of niezen af te komen
 • Hoofdpijn door hooikoorts te voorkomen
 • Brandende en jeukende ogen voorkomen
 • Meer energie te hebben
 • Heerlijk kunnen genieten van de buitenlucht, zonder klachten

Deze behandelmethode bestaat uit een introductie en 4 sessie-delen: Hypnose, Binaurale Dagsessie, Multiliminal en Nachtsessie.

Download nu Voorkom hooikoorts en kom nu volledig en snel van hooikoorts af

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

 197,00

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 1840-1P
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.