Menu

Herstel je originele haarkleur

Het ontdekken van je eerste grijze haren kan best een schokkende ervaring zijn. Toch krijgen veel mensen er vroeg of laat mee te maken. De één helaas wat eerder dan de ander. Als je haar grijs wordt, dan wordt er minder pigment gevormd, waardoor het haar licht, wit of transparant wordt.

Grijs worden is normaal gesproken een geleidelijk proces, hoewel in extreme gevallen iemand in zeer korte periode erg grijs kan worden. Dit gebeurt dan vaak in samenhang met zeldzame ziektes zoals Progerie, een infectieziekte, tumor, schildklierafwijking of extreme stress.

Ben je je grijze haar zat en wil je je eigen originele haarkleur op een natuurlijke manier terugkrijgen, lees dan verder.

Met behulp van de krachtige hypnosesessie Herstel je originele haarkleur krijgt je haar de oorspronkelijke kleur terug, omdat de aanmaak van haarpigment opnieuw geactiveerd en gestimuleerd wordt.

Je haar gaat er daardoor weer uitzien zoals toen. De sessie Herstel je originele haarkleur programmeert een deel van je onderbewustzijn dat het haar op natuurlijke manier herstelt. Tegen deze kleurrijke sessie kan geen haarverf op!

Download nu Herstel je originele haarkleur en geniet weer van je eigen natuurlijke haarkleur

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Herstel je originele haarkleur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten