Menu

Krijg een mooie, gave huid

Onze huid is een van onze belangrijkste organen, al wordt dat vaak niet zo gezien. Omdat onze huid zich aan de buitenkant van ons lichaam bevindt heeft deze enorm veel te verduren, vooral in onze moderne tijden van luchtvervuiling en blootstelling aan chemicaliën.

Zelfs ogenschijnlijk onschuldige producten als badschuim, zeep, lotions en andere reinigingsmiddelen, zitten vol met grote hoeveelheden chemische stoffen die inwerken op onze huid. Ook is sigarettenrook op de lange termijn funest voor de huid. Dit is waarom mensen die veel gerookt hebben, vaak een ‘perkamentachtige’ huidstructuur krijgen in het gezicht.

Deze uitgebalanceerde hypnosesessie Krijg een mooie, gave huid zorgt ervoor dat je huid zich van binnenuit gaat vernieuwen en verjongen. Het innerlijke genezingsproces, dat wordt aangestuurd vanuit je onderbewustzijn en dat verantwoordelijk is voor de aanmaak van nieuwe huidcellen, wordt door deze sessie geactiveerd en zorgt voor een frisse, stralende gave huid.

Je huid wordt weer soepel, zacht en gaaf en krijgt zijn jeugdige uitstraling terug. Tegen deze fantastische sessie kan geen crème op, omdat het herstel van de huid van binnenuit op een 100% natuurlijke en gezonde manier gebeurt.

Download nu Krijg een mooie, gave huid en zie hoe je huid er de komende tijd steeds frisser, jonger en gaver uit gaat zien

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Krijg een mooie, gave huid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten