Menu

Laat varicose aderen verdwijnen

Varicose aderen, of spataderen, zijn aderen die hier en daar verdikt zijn, er kronkelig en soms bobbelig uitzien en blauwachtig, roodachtig of vleeskleurig zijn. Omdat deze aderen vlak onder de huid liggen, zie je ze duidelijk. Veel mensen vinden dit erg lelijk. Een variant daarop zijn ‘spin-aderen’. Dit is eigenlijk hetzelfde, maar dan kleiner.

Varicose aderen komen vooral voor op de benen. Als het lekker weer is betekent dat meestal voor vrouwen meestal korte(re) rokken, shorts, badpakken en bikini’s en voor mannen korte(re) broeken of zwembroeken, waarbij in alle gevallen de benen bloot zijn. Helaas durft ongeveer 80% van de vrouwen nauwelijks de benen te tonen, omdat die aderen zo lelijk zijn. Gelukkig is het eenvoudig om hier met hypnose iets aan te doen.

Ongeacht of je varicose aderen alleen lelijk vindt of dat je er op een andere manier last van hebt, kun je er iets aan doen met behulp van de kracht van je eigen onderbewustzijn. Met de sessie Laat varicose aderen verdwijnen, verdwijnen de verdikte, bobbelige aderen op een natuurlijke manier, zonder dat je je in hoeft te laten spuiten met chemicaliën of dat je ze operatief laat verwijderen.

Hypnotherapie en de sessie Laat varicose aderen verdwijnen is een bewezen methode om varicose aderen te laten verdwijnen, zodat je benen weer mooi glad en gaaf eruit komen te zien en je het gevoel hebt dat je je benen weer kunt laten zien. Je hoeft je niet meer te schamen voor je benen en het vermoeide gevoel maakt plaats voor een fijn, zelfverzekerd gevoel.

Download nu Laat varicose aderen verdwijnen en zie hoe je benen steeds strakker en mooier worden

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Laat varicose aderen verdwijnen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten