Menu

Optimale gezondheid en genezing

We weten allemaal dat het lichaam de juiste vitaminen en mineralen nodig heeft om gezond te blijven. Toch is er een ander vitaal deel in het geheel dat vaak vergeten wordt en dat is je immuunsysteem. Je immuunsysteem en innerlijk herstelmechanisme hebben rust nodig en positieve verwachting om op zijn best te kunnen werken.

In de hedendaagse hectiek van het leven, is dat iets dat meestal vergeten wordt, als we het überhaupt al weten. Hierdoor is je gezondheid niet optimaal en als er iets misgaat, zul je ervaren dat genezing langer duurt dan nodig is.

De bijzondere hypnosesessie Optimale gezondheid en genezing geeft je in eerste instantie de juiste kennis en helpt je die kennis automatisch in de praktijk te integreren. Je ontwikkelt een nieuw automatisme, waarmee je je lichaam helpt de status van optimale gezondheid en genezing te bereiken.

Zo zal het luisteren naar de sessie Optimale gezondheid en genezing resulteren in een geregelde, diepe, verjongende ontspanning, om je lichaam en geest te verfrissen en op te peppen. Ook zal het je helpen de optimale condities te scheppen, zodat je immuunsysteem efficiënter zijn werk kan gaan doen, waardoor herstel en genezing op de hoogst mogelijke snelheid kan plaatsvinden.

Download nu Optimale gezondheid en genezing en optimaliseer je gezondheid en genezingsvermogen vandaag nog

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Optimale gezondheid en genezing” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten