Menu
Spijsverteringsproblemen

Spijsverteringsproblemen

4.00 van de 5 based on 1 customer rating
(1 klantbeoordeling )

Een spijsverteringsstoornis houdt in dat er iets niet helemaal goed gaat bij de vertering van voedsel. Dit kan gepaard gaan met verschillende klachten zoals misselijkheid, winderigheid, buikpijn maar ook darmontstekingen. Wanneer de klachten langdurig aanhouden, kan dit niet alleen voor veel overlast (vooral ‘s nachts) zorgen, maar kunnen er ook ernstige complicaties optreden.

De oorzaak van een spijsverteringsstoornis is afhankelijk van de vorm die je hebt. Zo heeft bijvoorbeeld een verstopping een andere oorzaak dan brandend maagzuur of indigestie. Ook stress zorgt voor spanning in het hele lichaam en dus ook in je maag en darmen. Het komt erop aan om voldoende tijd te nemen voor een maaltijd en op je voeding te letten. Dat is een goede start, alleen is dat vaak nog niet genoeg om de achterliggende oorzaken van spijsverteringsproblemen echt aan te pakken.

Een remedie die heeft bewezen goed te zijn om van je spijsverteringsprobleem af te komen is gebruik maken van hypnose. Onderzoek in Manchester heeft uitgewezen dat een hypnosebehandeling tegen spijsverteringsproblemen beter werkte dan medicijnen die men kreeg van de dokter. De klachten verdwenen sneller en bleven weg nadat de proefpersonen luisterden naar een speciale hypnosesessie.

Wanneer je heel even de tijd neemt en luistert naar de sessie Spijsverteringsproblemen zul je snel merken dat er een verlichting van spanning en stress plaatsvindt in lichaam en geest. De sessie Spijsverteringsproblemen helpt je om gemakkelijk en automatisch een verandering te realiseren in bijvoorbeeld je eetpatroon dat mogelijk bijdraagt aan je probleem.

Je leert je te concentreren en je aandacht tijdens maaltijden te associëren met rust en ontspanning. De sessie geeft je handvaten om beter op jezelf te letten en je spijsverteringssysteem zal van binnenuit in balans gebracht worden.

Download nu Spijsverteringsproblemen, voel je lekkerder en verbeter je gezondheid

 • Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
 • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
 • Tevredenheidsgarantie
 • Hulp & Ondersteuning
 • Questions & Answers
 • Beoordelingen (1)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

Rated 4.00 out of 5 stars
1 beoordeling
5 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

1 review for Spijsverteringsproblemen

 1. simbelmyne3@gmail.com
  4 van 5

  Goede resultatenIk heb ruim tien jaar last van chronische maagvliesontsteking, die soms weg is, maar bij spanning altijd toeneemt. Ik heb bij de huisarts en het ziekenhuis alles laten checken en wat rest is het nemen van maagzuurremmers. Een half jaar geleden kwam het weer op en leken de maagzuurremmers geen effect meer te hebben, hoe zeer ik ook op mijn voeding lette. Ik ben begonnen met de hypnose sessies 'Spijsverteringsproblemen' en na twee maanden had ik geen klachten meer. Ook ben ik toegenomen in gewicht (want ik verlies altijd veel gewicht tijdens de klachten). Ik heb de hypnose sessie gedaan voor het slapen en de binaurale sessie deed ik tijdens het opvouwen van de was of andere klusjes. Van mij mag alleen het werkelijke ontspanningsdeel wat langer. Maar dat is het enige, anders had het 5 sterren gekregen.

  Is deze beoordeling nuttig? 1 van 1 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Schrijf een beoordeling

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten