MEER IN DEZE CATEGORIE

Stop incontinentie

Incontinentie is een probleem waar één op de vier vrouwen mee te maken krijgen wanneer ze ouder worden. Is het niet uitermate frustrerend dat als je hard moet lachen, of niest, dat je ineens voelt dat je in je broek plast? Of dat je nauwelijks meer durft te hardlopen, omdat je bij voorbaat al weet dat je met een natte broek eindigt?

Al zijn het maar een paar druppels, je voelt je direct onzeker. Want stel dat het zichtbaar is voor anderen! En je voelt je vies, zeker als je niets bij je hebt om te verschonen.

Als oplossing wordt er vaak naar incontinentieverband gegrepen. Hoewel het daarmee prettig is dat urine niet direct in je ondergoed zit, is het altijd maar met een ‘luier’ om moeten lopen ook allesbehalve een pretje, toch?

Zou jij ook het liefste weer gewoon ‘normaal’ zijn, dat je sluitspieren alleen verslappen op het toilet of wanneer je er bewust voor kiest om te plassen? Zou je willen dat urine niet te pas en te onpas begint te ‘lopen’, alsof er een kraan opengezet wordt waar je geen controle over hebt?

Met de sessie Stop incontinentie pak je het probleem van binnenuit aan en krijgen je bekkenbodemspieren nieuwe instructies om ze te verstevigen, zodat je weer controle over je blaas hebt. Al na een paar keer luisteren merk je dat je:

  • meer controle over je blaas hebt als je ineens hard moet lachen, niezen of wanneer je rent
  • je zekerder voelt en het vertrouwen in je lichaam terugkrijgt
  • je weer dingen durft te doen die je al een poosje vermeed door het risico op urineverlies
  • weer bepaalde kleding durft te dragen zonder bang te zijn dat het nat zal worden

Download nu Stop incontinentie en krijg weer controle over je blaas

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 1917
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Reacties
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest
Nieuwste
Oudste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien

VOORDELEN

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel: