Menu

Stop nerveuze tics in je gezicht

Een tic is een spontane zenuwtrekking. Hier is niets aan te doen, je kunt het niet helpen. Een tic of zenuwtrek is te herkennen aan een plotselinge en snelle beweging of geluid. Dit herhaalt zich regelmatig, maar er zit geen vast ritme in.

Motorische tics komen het meeste voor. Deze tics zijn een beweging, doorgaans een kort trekje van de spieren. Voorbeelden van veel voorkomende motorische tics zijn:

  • Knipperen met de ogen
  • Gezichtsspieren aanspannen en weer ontspannen
  • Met de neus trekken
  • Schoudertrekkingen
  • Gebaren maken

Tics ontstaan in je hersenen en kunnen je dus niet aangerekend worden. Je kunt dezelfde tics houden of steeds nieuwe krijgen die ook nog eens van dag tot dag kunnen wisselen in intensiteit.

Het goede nieuws is dat hypnose precies op hetzelfde niveau in de hersenen werkt waar nerveuze tics in je gezicht ontstaan.

Het is je onderbewustzijn die de tic veroorzaakt en omdat de hypnosesessie Stop nerveuze tics in je gezicht ook inwerkt op je onderbewustzijn kan het gebruikt worden om de nerveuze tic in je gezicht te laten verdwijnen.

De sessie Stop nerveuze tics in je gezicht zal je helpen om deze onaangename bewegingen in je gezicht te stoppen. Deze sessie werkt uitstekend om dat gedeelte van de hersenen die de tic veroorzaakt effectief uit te schakelen. Hierdoor krijg je veel meer rust en is deze gehele ervaring super ontspannend.

Download nu Stop nerveuze tics in je gezicht, en geniet weer van je rust

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop nerveuze tics in je gezicht” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten