Menu

Stop overmatig zweten

Ben je bang om een hand te geven, omdat je handen altijd nat zijn en klef aanvoelen? Of breekt het zweet je uit als je op bepaalde plekken komt of bij bepaalde mensen bent? Overmatig zweten kan erg lastig zijn en komt voor in de oksels, op het hoofd, in het gezicht, op de romp, in de liezen of de voetzolen.

De overmatige transpiratie kan gepaard gaan met een onaangename geur. Deze geur ontstaat doordat bacteriën snel in aantal groeien op plekken waar je veel zweet. De onaangename geur bij zweetvoeten vormt vaak een groot probleem. Bij zweetvoeten wordt de huid gemakkelijk geïnfecteerd door schimmels en bacteriën.

Daarnaast zien die natte zweetplekken onder je armen er niet echt fris uit. Mensen die last van zweetoksels hebben, moeten vaak meerdere keren per dag kleding verwisselen. Zweethanden kunnen ervoor zorgen dat schrijven met pen op papier lastig of zelfs onmogelijk is. Ook kan overmatig zweten ervoor zorgen dat je je schaamt als jij diegene bent die altijd glimt van het zweet en staat te druppelen.

Het goede nieuws is dat hypnose een groot verschil kan maken bij overmatig zweten, waardoor je het veel beter drooghoudt. Als je naar de sessie Stop overmatig zweten luistert, zul je merken dat je betere controle krijgt over bijvoorbeeld situaties waarin je eerder veel transpireerde. Je lichaamsbalans wordt hersteld en je zult merken dat natte lichaamsdelen voortaan vanzelf veel droger blijven.

Download nu Stop overmatig zweten en hou het voortaan vanzelf een stuk droger

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop overmatig zweten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten