Menu
Verbeter je postuur

Verbeter je postuur

De zwaartekracht oefent voortdurend kracht uit op ons lichaam, waardoor en veel druk ontstaat op gewrichten en trekkrachten aan spieren en banden. Eigenlijk ben je de hele dag bezig jezelf rechtop te houden.

Voor je gevoel is het gemakkelijk om aan die krachten toe te geven en vroeg of laat zak je in elkaar en zit of sta je met een kromme rug. Uiteraard is dat dan weer extra belastend voor je en levert het irritatie en/of pijn op.

Een verkeerde houding kan leiden tot overbelasting van bepaalde spieren en daaruit voortvloeiende klachten. Het is dus van belang je bewust te zijn van je houding, op elk moment van de dag, zodat je je houding rechtop en correct houdt. Maar niets is zo lastig als constant ergens aan moeten denken. Onwillekeurig vergeet je het toch en zak je weer in elkaar.

De klachten die je kunt krijgen van een verkeerde houding zijn bijvoorbeeld een verdraaiing of beknelling in de rug. Ook je ademhaling wordt beïnvloed door je lichaamshouding. Maar het is niet alleen wanneer we lopen, of staan dat we vaak een verkeerde houding aannemen. Ook zitten we tegenwoordig verkeerd in de auto, achter de computer en voor de televisie. En vroeg of laat zal dit zijn tol eisen.

Wanneer je wilt dat je iets op de automatische piloot doet, zonder er steeds aan te hoeven moeten denken, zoals het aanhouden van een correcte lichaamshouding, dan is de hypnosesessie Verbeter je postuur een uitstekende oplossing.

Met de sessie Verbeter je postuur leer je je lichaamspostuur automatisch te verbeteren. De sessie helpt je vanuit je onderbewustzijn de juiste houding aan te nemen en te houden, zonder dat je eraan hoeft te denken. Je postuur verbetert en je voelt je zelfverzekerder, sterker, jeugdiger en levendiger.

Wanneer je regelmatig naar de sessie Verbeter je postuur luistert ga je je steeds meer ontspannen voelen en zullen de gezonde effecten van een goede lichaamshouding vlug merkbaar worden.

Je postuur verbetert zich terwijl je zit, staat, loopt of iets optilt en je onderbewustzijn regelt al deze positieve gewoontes voor je. Hierdoor wordt het een nieuwe vanzelfsprekendheid voor je om een correcte lichaamshouding te hebben. Met de sessie Verbeter je postuur hoef je niet meer na te denken of jezelf eraan te herinneren om rechtop te staan of te zitten. Het zal een nieuw gezond automatisme voor je worden.

Download nu Verbeter je postuur, en bescherm je gezondheid voor nu en de toekomst

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 99,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Vragen & Antwoorden
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Antwoorden op vragen van klanten

Er zijn nog geen vragen gesteld. Wees de eerste die iets vraagt over dit product.

Stuur mij een emailtje als er antwoord gegeven wordt.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Verbeter je postuur”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten