Menu
Verlaag je bloeddruk

Verlaag je bloeddruk

5.00 van de 5 based on 1 customer rating
(1 klantbeoordeling )

Een hoge bloeddruk wordt soms ook wel ‘de stille moordenaar’ genoemd omdat een te hoge bloeddruk zeer vervelend en ronduit gevaarlijk kan zijn.

Problemen als hoofdpijn, duizeligheid, slecht zien, misselijkheid, overgeven, pijn op de borst en kortademigheid zijn vaak de minder gevaarlijke gevolgen van een hoge bloeddruk. Maar wist je dat een te hoge bloeddruk kan leiden tot een beroerte of hartaanval? Reden genoeg er zo snel mogelijk voor te zorgen dat je bloeddruk genormaliseerd wordt.

De hypnosesessie Verlaag je bloeddruk helpt je via het onderbewustzijn je bloeddruk aanzienlijk te verlagen en op een normaal gezond niveau te krijgen. Stress en spanning verdwijnen en de innerlijke balans wordt van binnenuit hersteld.

Met de sessie Verlaag je bloeddruk verlaag je je bloeddruk snel en veilig en nemen de risico’s op een vergroot hart, hartaanval, nierfalen, een beroerte en andere gevaren af, waardoor je veiliger, gezonder en geruster leeft.

Download nu de sessie Verlaag je bloeddruk en verras jezelf snel met een duidelijk meetbaar lagere bloeddruk

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
 • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 29,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  19,99 Vanaf:  19,99

Wissen
 • Tevredenheidsgarantie
 • Hulp & Ondersteuning
 • Questions & Answers
 • Beoordelingen (1)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

Rated 5.00 out of 5 stars
1 beoordeling
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

1 review for Verlaag je bloeddruk

 1. mariavtland@hotmail.com
  5 van 5

  verlaag je bloeddrukEen paar dagen geleden ben ik begonnen met de sessie "Verlaag je bloeddruk". Wat ik nu al merk na het diverse keren beluisterd te hebben, is dat de voor mij normale spanning in de spieren die ik dagelijks heb, gereduceerd is. Dat op zich is al een grote winst. Als ik een stressvolle situatie ondervind, dan merk ik dat ik er minder lang in blijf hangen. Ik blijf doorgaan totdat de bloeddruk acceptabele waardes hebben en ik me goed blijf voelen, de hele dag door. Dankjewel Michel dat je deze sessie zo mooi gemaakt hebt. Je spreekt hierbij ook zo liefdevol en dat is een prachtige ervaring.

  Is deze beoordeling nuttig? 0 van 0 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Schrijf een beoordeling

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten