Menu

Verlaag je bloeddruk

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 3 klantbeoordelingen
(3 klantbeoordelingen)

Een hoge bloeddruk wordt soms ook wel ‘de stille moordenaar’ genoemd omdat een te hoge bloeddruk zeer vervelend en ronduit gevaarlijk kan zijn.

Problemen als hoofdpijn, duizeligheid, slecht zien, misselijkheid, overgeven, pijn op de borst en kortademigheid zijn vaak de minder gevaarlijke gevolgen van een hoge bloeddruk. Maar wist je dat een te hoge bloeddruk kan leiden tot een beroerte of hartaanval? Reden genoeg er zo snel mogelijk voor te zorgen dat je bloeddruk genormaliseerd wordt.

De hypnosesessie Verlaag je bloeddruk helpt je via het onderbewustzijn je bloeddruk aanzienlijk te verlagen en op een normaal gezond niveau te krijgen. Stress en spanning verdwijnen en de innerlijke balans wordt van binnenuit hersteld.

Met de sessie Verlaag je bloeddruk verlaag je je bloeddruk snel en veilig en nemen de risico’s op een vergroot hart, hartaanval, nierfalen, een beroerte en andere gevaren af, waardoor je veiliger, gezonder en geruster leeft.

Download nu de sessie Verlaag je bloeddruk en verras jezelf snel met een duidelijk meetbaar lagere bloeddruk

  • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed
 • Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

  Wissen
  Op verlanglijstje

  Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
  Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
  We zijn er voor jou om je te helpen
  Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

  3 beoordelingen voor Verlaag je bloeddruk

  1. Waardering 5 uit 5

   Maria (geverifieerde eigenaar)

   Een paar dagen geleden ben ik begonnen met de sessie “Verlaag je bloeddruk”. Wat ik nu al merk na het diverse keren beluisterd te hebben, is dat de voor mij normale spanning in de spieren die ik dagelijks heb, gereduceerd is. Dat op zich is al een grote winst. Als ik een stressvolle situatie ondervind, dan merk ik dat ik er minder lang in blijf hangen. Ik blijf doorgaan totdat de bloeddruk acceptabele waardes hebben en ik me goed blijf voelen, de hele dag door. Dankjewel Michel dat je deze sessie zo mooi gemaakt hebt. Je spreekt hierbij ook zo liefdevol en dat is een prachtige ervaring.

  2. Waardering 5 uit 5

   Hannie

   Hallo Michel.
   Hier even mijn resultaat van de sessie: ‘verlaag je bloeddruk’. Ik heb het nu een maand gedaan, elke morgen (buiten de kerstdagen) en het resultaat is geweldig. Mijn bloeddruk was al jaren tussen de 210 en 220; dus veel te hoog. Ik ben maandag weer voor controle geweest bij de huisarts, en schrik niet hij was nu 150/90 geweldig dus.
   Dus dertig euro investeren in je gezondheid vind ik met al jou interesse echt niet te veel, geweldig gewoon. Hartelijk bedankt hier voor, ik ga er in ieder geval nog even mee door. Want het zou helemaal mooi zijn, als ik ook geen bloeddrukverlagers meer hoef te slikken.
   Ik ben 65 jaar en zou het iedereen aan willen raden.
   Hartelijke groeten Hannie

  3. Waardering 5 uit 5

   Hannie

   Ik doe alle dagen de sessie, mijn bloeddruk is al veertig gezakt en daar ben ik heel erg blij mee. Ook vind ik het heerlijk om zo’n rustig gevoel in mijn lijf te kunnen voelen, ook al had ik niet het gevoel dat ik spanning had. Maar nu voel ik wel veel verschil.
   Graag zou ik willen weten of ik er gewoon mee door zou kunnen gaan. Want van mij mag de bloeddruk nog wel meer zakken. Ook nemen wij sinds oktober ‘s morgens groene smoothies *) ongeveer een liter pp per dag, zeer gezond en erg lekker. *) meer info: Groen voor het Leven van Victoria Boutenko.
   Met vriendelijke groeten,
   Hannie

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Geen producten