Menu

Verlang naar lichaamsbeweging

Wil je gezonder leven, fitter worden, een betere conditie hebben? En lukt het maar niet om fysiek in actie te komen, omdat je er tegenop ziet je grenzen te verleggen, het niet zo makkelijk in je dagelijks leven te passen is, of wat voor reden dan ook?

Met de hypnosesessie Verlang naar lichaamsbeweging neem je zelf weer het heft in handen. Je gedachten en gevoelens over lichaamsbeweging veranderen in positieve zin. Je krijgt vanzelf zin in bewegen, niet omdat het moet, maar omdat je het graag wilt!

Zelfverzekerd en vastberaden ga je aan de slag om je conditie te verbeteren en word je weer fitter en soepeler. Je conditie en afweersysteem worden sterker en je voelt je lekkerder.

Download nu Verlang naar lichaamsbeweging en ontwikkel meer uithoudingsvermogen en een fitter lichaam

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verlang naar lichaamsbeweging” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten