Menu

Verwijder ouderdomsvlekken

Ouderdomsvlekken zijn pigmentvlekken die onder de categorie zonnevlekken vallen. Ze ontstaan vaak op latere leeftijd. Uit onderzoek is gebleken dat rond de 80% van de mensen op 65-jarige leeftijd 1 of meerdere ouderdomsvlekken heeft.

Ouderdomsvlekken komen vooral voor bij mensen met een lichte huid. Ze ontstaan vooral op de handen en op het gezicht, hoewel ze ook op andere plekken op het lichaam kunnen voorkomen. De pigmentcellen raken in de war, waardoor ze meer pigment aanmaken op bepaalde plekken. Meestal zijn deze soort pigmentvlekken lelijk en ontsierend. Het toont aan dat de huid ouder wordt, waardoor je er ouder uitziet.

De mooie hypnosesessie Verwijder ouderdomsvlekken helpt je op een natuurlijke en comfortabele manier ouderdomsvlekken te laten vervagen en verdwijnen, doordat de pigmentproductie weer in balans gebracht wordt.

Door de sessie Verwijder ouderdomsvlekken activeer je op onbewust niveau het genezingsmechanisme van het lichaam. De productie van huidpigment zal hierdoor herstellen en gelijkmatiger worden, waardoor de huid gaaf en vlekvrij wordt. Je zelfvertrouwen stijgt en je ziet er jonger en beter uit.

Download vandaag nog Verwijder ouderdomsvlekken en krijg een egale, jeugdig uitziende huid

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verwijder ouderdomsvlekken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten