Menu

Vrij van plasangst (Paruresis)

Voor de meesten van ons is het de normaalste zaak van de wereld: plassen. Toch zijn er ook mensen die door angst of spanningen problemen met plassen ervaren, vooral in het bijzijn van anderen. We noemen dit vaak plasangst of paruresis, maar er wordt ook wel gesproken over een ‘verlegen blaas’. Paruresis is een fobie die bestaat uit angst voor en het vermijden van openbare toiletten en een onregelmatige controle over de blaas.

Voor deze vorm van urineretentie – het ongewild ophouden – is geen aanwijsbare lichamelijke oorzaak. Het idee niet in complete privacy te kunnen plassen, vormt voor veel mensen met deze fobie het struikelblok. Je systeem blokkeert als het ware en je kunt met geen mogelijkheid meer plassen.

Als je plasangst hebt, maak je je vaak van tevoren al druk over de toiletten. En juist die stress bemoeilijkt het plassen weer. Ontwijkingsgedrag gaat vaak gepaard met plasangst.

Wanneer je last hebt van plasangst kan hypnose je helpen hier vanaf te komen.

De hypnosesessie Vrij van plasangst (Paruresis) zal je helpen om van deze ‘verlegen blaas’, of plasangst af te komen. Wanneer je ontspant en luistert naar de sessie Vrij van plasangst (Paruresis) zul je merken dat je geheel ontspannen raakt en het je niets meer interesseert of anderen in de buurt zijn als je moet plassen.

Het aantal keren dat je naar het toilet moet zal aanzienlijk afnemen en je kunt je lichaam weer vertrouwen. Hierdoor kun je gewoon naar de toilet gaan, zonder je druk te maken over wat anderen mogelijk horen of zien.

Je kunt je energie weer stoppen in dingen waarop je wilt focussen en je begint meer te genieten van het leven.

Download nu Vrij van plasangst (Paruresis), en geniet van je nieuwe vrijheid

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van plasangst (Paruresis)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten